Antivirus voor bedrijven

Met een goedwerkend antivirus voor bedrijven beschermt u zich tegen nog onbekende indringers. Oaktree Group biedt u geïntegreerde oplossingen om uw eindpunten én uw bedrijf te beschermen tegen dreiging van gecamoufleerde malware.

Met antivirus voor bedrijven beschermt u de kwetsbare plekken

Uw werknemers openen bijlagen, voeren wachtwoorden in en verwerken gevoelige gegevens via hun werkplek. Laat dat nu net de kwetsbare plekken in uw systeem zijn. Met een goed werkend antivirus voor bedrijven beschermt u uw bedrijf precies daar waar het nodig is. Onze software voorkomt dat er schade wordt aangericht door het systeemgedrag vast te leggen en kwaadaardige processen te blokkeren. Bovendien zorgt onze antivirus voor bedrijven dat u tegen criminelen beschermt bent die uw gegevens versleutelen en gijzelen. Ook worden onontdekte beveiligingslekken beschermd met onze securityoplossingen. Dus zelfs wanneer u softwarefouten heeft die nog niet gecorrigeerd zijn, voorkomt u dat criminelen bekende of nog niet onontdekte beveiligingslekken kunnen uitbuiten. We zijn daarom niet voor niets dé cyberveiligheidexpert.

Schakel de hulp in van onze specialisten

Zo ziet u, voor een optimaal werkend antivirus voor bedrijven schakelt u onze specialisten in. Wij zijn werkzaam in diverse branches. Ontdek snel of uw branche er ook tussen zit! Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 88 7 999 888 of door te e-mailen naar info@oaktreegroup.nl. We zijn u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.