Antivirus voor bedrijven

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Een goedwerkend antivirus is van groot belang voor zowel grote als kleine bedrijven. Kies daarom voor de Managed Services van de Oaktree Group, met vestigingen in Utrecht, Zaandam en Apeldoorn. Onze specialisten beheren en monitoren het antivirus voor een tal aan bedrijven. Dit doen we op een proactieve werkwijze, zodat u er altijd zeker van bent dat alles naar behoren werkt.

Houdt uw antivirus voor bedrijven up-to-date

Wanneer we een virus ontdekken ondernemen onze ICT-beveiligingsmedewerkers direct actie. Dit geldt niet alleen wanneer we virussen of malware ontdekken; ook wanneer onze specialisten zien dat de antivirussoftware al een tijd niet is geüpdatet, melden we dit aan u. Door het antivirus voor bedrijven up-to-date te houden, zorgt u ervoor dat het optimaal werkt en dat de software betrouwbaar is. We zijn ook niet voor niets dé cyberveiligheid expert. Wij zijn ons ervan bewust dat Cyber Security een specialisme op zich is waarbij een up-to-date omgeving essentieel is om de juiste bescherming te bieden. Cyber Security (specifiek voor bedrijven) is opgebouwd uit meerdere onderdelen, waar antivirus een belangrijk onderdeel van is.

Schakel de hulp in van onze specialisten

Zo ziet u, voor een optimaal werkend antivirus voor bedrijven schakelt u onze specialisten in. Wij zijn werkzaam in diverse branches. Denk hierbij aan onder andere de zorg, het onderwijs en de industrie. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31 88 7 999 888 of door te mailen naar info@oaktreegroup.nl. We zijn u graag van dienst.

 

Onze oplossingen: