Bellen via Microsoft Teams

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Bellen via Microsoft Teams biedt een tal aan voordelen. De Oaktree Group, met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn, helpt u hier graag bij. Microsoft Teams stelt u in staat om te chatten, te vergaderen én bestanden te delen met collega’s. De software biedt zelfs de mogelijkheid om via uw vaste nummer te bellen. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Ontdek de mogelijkheden van bellen via Microsoft Teams

Wilt u ook via Microsoft Teams bellen met externe partners? U kunt ervoor kiezen om Microsoft Teams in te zetten als volwaardige telefooncentrale. Oaktree Group heeft hiervoor een aantal unieke oplossingen ontwikkeld die de kwaliteit ten goede komen en uw organisatie kosten bespaart. Naast kostenbesparing bieden we een aantal unieke functionaliteiten voor het bellen met Microsoft Teams. Denk hierbij aan een vast-mobiel integratie op netwerkniveau, gebruikmaken van callcenter-functionaliteiten in combinatie met Microsoft Teams of het integreren van Microsoft Teams met uw telefooncentrale.

Ontdek onze oplossingen voor ICT in diverse branches

Wilt u Unified Communications inzetten om efficiënt te werken met uw collega’s? Dan helpen we u graag verder. Maak gebruik van onze ICT-oplossingen voor de zorg, het onderwijs of de industrie en ontdek te mogelijkheden die onze specialisten bieden. Uiteraard zijn we in een tal aan branches werkzaam. Wilt u meer informatie? Bel dan naar +31 88 7 999 888 of stuur een e-mail naar info@oaktreegroup.nl.

 

Onze oplossingen: