Cloud telefonie

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Bedrijven wereldwijd stappen over op cloud telefonie. De Oaktree Group snapt wel waarom! Als u kiest voor een migratie naar de cloud, dan zult u vele voordelen ondervinden op het gebied van telefonie. Wilt u weten wat de voordelen en de mogelijkheden van cloud telefonie zijn? Lees dan snel verder.

De voordelen en mogelijkheden van cloud telefonie

Cloud telefonie is een stuk flexibeler, vergt geen grote eenmalige investeringen en is eenvoudiger te beheren. Dit komt doordat uw telefooncentrale zich in de cloud bevindt en hierop is ingericht. Dit betekent dat u geen geld meer hoeft uit te geven aan een dure, vaste telefooncentrale. Afhankelijk van de wensen vanuit uw organisatie kan de Oaktree Group het best passende cloud platform voor telefonie aanbieden. Er zijn organisaties die gebruik willen maken van alleen mobiele toestellen met een vast-mobielkoppeling, organisaties die gebruik willen maken van een callcenteromgeving met geïntegreerde wachtrijen voor telefoonverkeer, e-mail en chat waarop gerapporteerd dient te worden, organisaties die externe applicaties willen integreren en organisaties die gebruik willen maken van alle mogelijkheden.

Schakel direct onze hulp in voor uw migratie naar de cloud

Kortom, als u uw telefonie wilt verplaatsen naar de cloud om zo een slimme werkplek in te richten, dan schakelt u onze hulp in. Heeft u interesse in onze oplossingen? Of wilt u kunnen bellen via Microsoft Teams? De specialisten van onze vestigingen in Utrecht, Apeldoorn en Zaandam staan voor u klaar en helpen u graag verder. Voor meer informatie bereikt u ons door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

 

Onze oplossingen: