Cloud telefonie

Bedrijven wereldwijd stappen massaal over op cloud telefonie. De Oaktree Group snapt wel waarom! Als u kiest voor een migratie van uw telefonie naar de cloud, dan zult u vele voordelen ondervinden op het gebied van telefonie. Wilt u weten wat de voordelen en de mogelijkheden van cloud telefonie zijn? Lees dan snel verder.

De voordelen en mogelijkheden van cloud telefonie

Cloud telefonie is een stuk flexibeler, vergt geen grote eenmalige investeringen en is eenvoudiger te beheren. Dit komt doordat uw telefooncentrale zich in de cloud bevindt en hierop is ingericht. Dit betekent dat u geen geld meer hoeft uit te geven aan een dure, vaste telefooncentrale. Afhankelijk van de wensen vanuit uw organisatie kan de Oaktree Group het best passende cloud platform voor telefonie aanbieden. Er zijn organisaties die gebruik willen maken van alleen mobiele toestellen met een vast-mobielkoppeling, organisaties die gebruik willen maken van een callcenteromgeving met geïntegreerde wachtrijen voor telefoonverkeer, e-mail en chat waarop gerapporteerd dient te worden, organisaties die externe applicaties willen integreren en organisaties die gebruik willen maken van alle mogelijkheden. Met Unified Communications bundelen wij voor u alle vaste- en mobiele communicatiemiddelen in één slimme oplossing.

 

Schakel direct onze hulp in 

Kortom, als u uw telefonie wilt migreren naar de cloud om zo een nog slimmere werkplek in te richten, dan schakelt u onze hulp in. Heeft u interesse in onze oplossingen op het gebied van Unified Communications of het bellen met Microsoft Teams? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Voor meer informatie bereikt u ons door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.