Cloudmigratie

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Een cloudmigratie is per definitie maatwerk. Daarom schakelt u de hulp in van de Oaktree Group, met vestigingen in Utrecht, Zaandam en Apeldoorn. Alles wordt precies op maat gemaakt voor uw organisatie, zodat u slimmer en efficiënter zult presteren. We zorgen ervoor dat dit proces uitstekend verloopt, zodat u vrijwel niets merkt van het proces en u gewoon door kunt blijven werken.

Laat de cloudmigratie soepel en snel verlopen

Wanneer uw organisatie groeit, wilt u uiteraard dat de IT-infrastructuur met u meegroeit, bijvoorbeeld door te gaan werken in de cloud. Bij een cloudmigratie is het belangrijk dat de infrastructuur goed geregeld is. Veel mensen denken echter dat deze migratie enorm veel tijd kost en erg complex is. Daarom schakelt u de hulp in van onze specialisten. Of u nu een private, een hybrid of een public cloudmigratie wilt laten uitvoeren, we staan voor u klaar. Met onze Managed Services helpen we u graag om uw online werkplek zo optimaal mogelijk in te richten en om veilig te migreren naar de cloud.

Schakel de hulp in van dé specialist

Kortom, we zorgen ervoor dat de IT-infrastructuur binnen uw bedrijf uitstekend geregeld wordt. Wilt u de cloudmigratie laten uitvoeren door een specialist op het gebied? Of wenst u meer informatie over onze oplossingen? We vertellen u graag meer. Neem daarom gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te mailen naar info@oaktreegroup.nl.

 

Onze oplossingen: