Cloudmigratie

Om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te garanderen, is een cloudmigratie waarbij u kunt rekenen op een betrouwbaar, maximaal presterend datacenter onmisbaar. Het datacenter is immers het kloppend hart van uw op de cloud leunende organisatie.

Kies voor cloudmigratie en heb altijd toegang tot informatie via de cloud

Dankzij onze ruime ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters is Oaktree Group in staat bedrijfszekerheid te combineren met duurzame technologie en kostenbesparing: cloudoplossingen waar u écht wat aan heeft. Alles wordt precies op maat gemaakt voor uw organisatie, zodat u slimmer en efficiënter zult presteren. Wij bieden verschillende datacenter solutions en helpen u met het inrichten van cloudplatformen, de cloudmigratie van on-premise-omgevingen en het operationeel managen van de cloudomgeving. Wij beheren uw datacenter op een centrale locatie waarbij u via de cloud toegang heeft tot al uw informatie. Hierbij onderscheiden wij drie verschillende cloud-soorten:

  • Public cloud: hierbij maakt u volledig gebruik van een cloud provider.
  • Private cloud: hierbij maakt u gebruik van uw eigen virtuele infrastructuur, hetzij op locatie of bij uw cloud provider Oaktree Group.
  • Hybrid cloud: hierbij maakt u gecombineerd gebruik van zowel private als public cloudoplossingen.

Schakel de hulp in van dé specialist

Of u nu een private, een hybrid of een public cloudmigratie wilt laten uitvoeren: wij staan voor u klaar. Bij ons kunt u erop rekenen dat vertrouwelijke bedrijfsdata dankzij cloudmigratie veilig zijn opgeslagen in zwaarbeveiligde, geavanceerde datacenters. Wenst u meer informatie over cloudmigratie en onze cloudoplossingen op maat, zoals de migratie van Microsoft Azure? We vertellen u hier graag meer over. Neem daarom gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te e-mailen naar info@oaktreegroup.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.