De Oaktree Group sluit zich aan bij Green Deal Duurzame Zorg 2.0

Op 15 mei jongstleden hebben 32 partijen, waaronder de Oaktree Group, de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 ondertekend. Hiermee spreken ze de intentie uit om te gaan bijdragen aan het verduurzamen van de zorgsector. Concreter gesteld is dit de ambitie:

  • 49% CO2-reductie in 2030;
  • circulaire bedrijfsvoering;
  • medicijnresten uit het afvalwater filteren;
  • een gezond makende leefomgeving en een beter milieu.

Wij spannen ons in om voor de Nederlandse gezondheidszorg een werkplek van de toekomst te ontwikkelen die duurzaam is en rekening houdt met de leef- en werkomgeving van het personeel in de zorg. Daarom zetten wij ICT middelen in die minder milieubelastend, energiezuiniger en op circulaire basis geproduceerd zijn. Daarnaast maken onze ICT-diensten het mogelijk voor zorgorganisaties om beschikbare middelen (geld, personeel etc.) optimaal in te zetten en zo de focus op zorg te houden. Bovendien voorkomt dit verspilling van goederen en energie.

De aansluiting bij de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 past sowieso goed binnen de MVO-visie van onze organisatie. Hoewel ICT onze core business is, zijn er belangrijkere zaken op de planeet. De Oaktree Group heeft een partnerschap met KidsRights en is vriend van het Rode Kruis; instanties die fantastisch werk doen en daar maximale steun bij verdienen.

CEO van de Oaktree Group Roland van der Hoek tekent, onder toeziend oog van minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins, de Green Deal Duurzame Zorg 2.0. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.