Het gezicht achter de stem: Angéla Hage

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u toch een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is aan accountmanager Angéla Hage.

Wie ben je?
Mijn naam is Angéla Hage. In januari heb ik de leeftijd van 31 jaar bereikt. Ik woon in Almere, waar ik een appartement deel met mijn trouwe viervoeter Djengo (klein en lelijk, maar een heel lief Frans bulletje).

Ik vervul de functie accountmanager/consultant. Ik ben in 2010 bij Apply begonnen, heb er tot 2013 gewerkt en ben toen gaan werken binnen het bedrijf van mijn ouders, K&S Diensten. Een totaal andere tak van sport, namelijk een schoonmaakbedrijf. Hier heb ik vijf jaar gewerkt, maar miste het toch om met klanten op het gebied van communicatieoplossingen mee te denken. Ik ben daarom in 2018 opnieuw in dienst getreden bij Apply, waarna de toetreding tot het grotere geheel, de Oaktree Group, plaatsvond.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
In mijn functie ga ik in gesprek met nieuwe en bestaande relaties over hun communicatie- en IT-situatie. Ik neem ze mee in de wereld van ICT en vertaal onze oplossingen naar oplossingen voor hun bedrijf. Het doel is om een oplossing te bieden die perfect aansluit op hun bedrijfsvoering.

Wat drijft je?
Ik krijg er energie van als ik onze relaties een oplossing kan bieden waar ze ook daadwerkelijk beter van worden. Dit kan natuurlijk op verschillende vlakken, zoals optimalisatie, efficiëntie en kostenbesparing.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
Relaties staan bij mij centraal en ik doe mijn uiterste best om deze tevreden te houden. Dat is ook de manier waarop de Oaktree Group zijn relaties benadert.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Ik ben best een bezig bijtje; ben erg sportief (ik fitness en dans) en houd ervan om met mooi weer mijn hoofd leeg te maken en een ritje op de motor te maken. En je kan mij echt wakker maken voor een goede maaltijd, gecombineerd met een heerlijke wijn!

Op welke manier beïnvloedt de coronacrisis jouw werk?
Ik heb het geluk dat ik wel op kantoor aanwezig kan zijn en zo toch nog onder de mensen ben, wel met gepaste afstand natuurlijk! Maar ik moet zeggen dat ik het contact met onze relaties wel heel erg mis. Normaal zit ik veel op de weg en kom ik regelmatig bij onze relaties en maak ik kennis met potentiële nieuwe relaties. Nu zetten we Teams regelmatig in om het contact te onderhouden, maar dit is natuurlijk heel anders. Ik kan niet wachten om weer fysiek een kop koffie met onze relaties te drinken!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.