Het gezicht achter de stem: David Vroman

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is deze keer aan medewerker Binnendienst Sales David Vroman.

Wie ben je?
Ik ben David Vroman, 37 jaar en medewerker Binnendienst Sales. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds november 2020 ben ik werkzaam bij de Oaktree Group.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
Het beantwoorden van vragen van klanten, het maken van offertes en opdrachten die binnen zijn gekomen gereedmaken voor overdracht naar de afdeling Projecten en Planning. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het accuraat bijhouden van de forecast en verzorg ik managementrapportages op wekelijkse basis.

Wat drijft je?
Wanneer de doelstellingen met het team van de dag zijn behaald en het werk is gedaan.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
De Oaktree Group is een ambitieuze organisatie en ik een ambitieus persoon. Het is een afwisselende en dynamische baan waarbij geen dag hetzelfde is. Het is hard werken maar er is ook veel saamhorigheid en gezelligheid.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Mijn gezin is mijn grootste passie buiten werk ik spendeer graag zoveel mogelijk tijd met ze. Als ik tijd overheb houd ik mij bezig met pc-games en het kijken van tv-series.

Wat was je hoogtepunt van 2021?
De geboorte van mijn zoontje.

Wil je, tot slot, nog iets delen met de lezer?
Pas goed op jezelf en elkaar, blijf gezond en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.