Het gezicht achter de stem: Henk Snijders

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u toch een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is aan medewerker Inkoop Henk Snijders.

Wie ben je?
Mijn naam is Henk Snijders. Ik ben 51 en zit op de afdeling Inkoop. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en ben werkzaam bij de Oaktree Group sinds februari 2016.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
Zoals de naam van mijn afdeling al onthult, houd ik me bezig met Inkoop. Daarnaast maak ik ook rapportages en ondersteun ik onze Salesafdeling.

Wat drijft je?
Ik krijg er energie van als ik op een prettige manier met klanten kan samenwerken. Leuk contact is voor mij echt belangrijk. Ook vind ik het fijn als de zaken soepel verlopen.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
Ik probeer mee te denken met het bedrijf: toon initiatief. Daar is ruimte voor en het wordt gewaardeerd binnen de Oaktree Group.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Ik heb twee grote passies. Dat zijn reizen en sporten.

Op welke manier beïnvloedt/beïnvloedde de coronacrisis jouw werk?
Ik moet zeggen dat de invloed beperkt was. Natuurlijk heb ik wel rekening gehouden met de aangepaste regels, maar ik kon gewoon vanuit kantoor doorwerken.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.