Het gezicht achter de stem: Luuk van Esschoten

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u toch een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is aan projectmanager Luuk van Esschoten.

Wie ben je?
Mijn naam is Luuk van Esschoten. Ik ben projectmanager en aanspreekpunt voor de levering en coördinatie van verschillende opdrachten/projecten binnen de Oaktree Group. Dit doe ik al vanaf 2002.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
De werkzaamheden zijn hierin gevarieerd, zoals inkopen van projecten, voorbereidingen treffen, het doen van infra-aanvragen en planningen afstemmen met de klant en engineers.

Wat drijft je?
Het opleveren en afronden van projecten, en een klant tevreden achterlaten, geeft mij een goed gevoel en veel energie.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
De Oaktree Group is een dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Zo zijn er voor eenieder zeer veel doorgroeimogelijkheden en ook het volgen van werkgerelateerde opleidingen wordt gestimuleerd.

Ook is het mogelijk om binnen de organisatie je werkzaamheden te verrichten op de verschillende vestigingen. Ik ben in de gelegenheid gesteld om in Apeldoorn te werken, wat de reistijd voor mij verkort ten opzichte van naar Utrecht gaan.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Ik woon op de Veluwe en houd van het buitenleven. Ik werk graag in de tuin en mag graag klussen in en om het huis. Zo ben ik bezig met het opzetten van een minicamping bij ons huis. Verder is het mennen met mijn paard, door de bossen en over de hei, een grote liefhebberij van me.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.