Het gezicht achter de stem: Rick van Leusden

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u toch een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is aan Accountmanager Rick van Leusden.

Wie ben je?
Rick van Leusden, geboren in het pittoreske Den Haag in 1985. Samenwonend met mijn vriendin en samen hebben we twee dochters; de oudste is vier jaar en de jongste zes maanden. Ik werk bij Apply/Oaktree sinds 2010.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
Het aantrekken en beheren van klanten op het gebied van alle ICT-diensten die wij binnen de Oaktree Group in ons portfolio hebben.

Wat drijft je?
Wat mij voornamelijk drijft in deze functie is dat elke klant anders is en elke oplossing dus ook. Het meedenken naar de juiste oplossing, en als de klant daar ook een goed gevoel bij heeft en Oaktree de opdracht gunt, geeft mij elke keer weer positieve energie. Voor mij staat de klant centraal. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de klant en hem de perfecte oplossing te bieden.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
De manier waarop de Oaktree Group haar relaties benadert, past bij me. Ik zit ook zo in elkaar: de klant centraal en een persoonlijke benadering.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Ik geniet enorm van de kleine dingen in het leven zoals ontbijten met het hele gezin, samen een film of serie kijken, heerlijk in de zon liggen, een boek lezen en hier en daar een compliment geven. Maar ook van grotere dingen zoals uit eten gaan, festivals en concerten bezoeken, reizen naar Amerika, Curaçao of Portugal met mijn gezin en/of vrienden. En zo ben ik een levensgenieter op mijn eigen manier. ?

Waar kijk je het meest naar uit als alle beperkingen zijn opgeheven?
Zonder beperkingen en/of restricties heerlijk uit eten kunnen gaan met een grote groep familie en vrienden. Op zakelijk gebied hoop ik mijn klanten weer veel meer persoonlijk te kunnen ontmoeten in plaats van online.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.