!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Het gezicht achter de stem: Sandra Heesemans

Mogelijk hebt u regelmatig per telefoon of e-mail contact met medewerkers van de Oaktree Group. Om u toch een beeld te geven van onze mensen, laten we ze in deze rubriek wat meer over zichzelf vertellen. De beurt is aan commercieel medewerker Sandra Heesemans.

Wie ben je?
Mijn naam is Sandra Heesemans. Ik ben 52 jaar, woonachting in Hillegom met mijn twee zoons van 21 en 17 jaar. Sinds 1 maart 2019 ben ik werkzaam bij Sencit in Zaandam als medewerker Commerciële Binnendienst.

Waaruit bestaan je werkzaamheden zoal?
Mijn werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit het opstellen en versturen van offertes/opdrachtbevestigingen, het registeren van de getekende opdrachten en de verdere  verwerking in het orderproces.  Door het samenvoegen van alle entiteiten binnen de Oaktree Group, zijn we bezig met het opzetten van een geheel nieuwe Commerciële Binnendienst. Wat zal gaan leiden tot een efficiënter salesproces, clean orders, betere doorloop van de orders binnen de organisatie en perfecte opleveringen.

Waardoor ga je met een goed gevoel naar huis?
Het geeft mij een goed gevoel als ik zoveel mogelijk aanvragen van klant en sales foutloos heb kunnen verwerken, wat gaat leiden tot een juiste oplevering.

Waarom pas je zo goed bij de Oaktree Group?
Met het opzetten van de vernieuwde Commerciële Binnendienst zijn er genoeg mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik heb fijne (nieuwe) collega’s die zich ook voor de volle 100% inzetten.

Wat is, buiten je werk, je passie?
Een echte passie heb ik niet, ik probeer in mijn vrije tijd twee keer in de week naar de sportschool te gaan. In het weekend maak ik veel leuke uitstapjes met vriendinnen, denk dan vooral aan uit eten gaan, een musical, bioscoop of concert bezoeken of een weekendje weg. Ook vind je mij op het voetbalveld om naar de wedstrijden van mijn jongens kijken.

Als je de directie een advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?
Blijf altijd in contact met de werknemers, zodat je weet wat er speelt en hou ze op de hoogte over de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.