ICT-services

De Oaktree Group biedt een compleet pakket aan ICT-services aan, zodat u alles makkelijk op dezelfde plek kunt vinden. Onze medewerkers zijn solide en ambitieus en hebben allen een passie voor ICT. Alle services die wij aanbieden passen we volledig aan uw wensen en behoeften aan, zodat u op een slimme en efficiënte manier te werk gaat. We zijn vooral werkzaam voor middelgrote organisaties, maar ook als u een groot of klein bedrijf bent, staan we voor u klaar.

Kies voor ICT-services op maat voor een scherp maandbedrag

Bij ons zit u goed voor het totaalpakket. Wij leveren op cloudgebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen. Wilt u alles makkelijk regelen met Oaktree ICT? Kies dan voor ons ICT-abonnement. Als u kiest voor een ICT-abonnement, betaalt u een scherp maandbedrag maar hoeft u geen investeringen te doen. U ontvangt hierbij al onze ICT-services op maat. Onze professionals zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw hard- en software altijd up-to-date is. Zo voorkomt u onverwachtse kosten en kunt u 24/7 de hulp inschakelen van onze specialisten.

Het adoptieproces

Bij de Oaktree Group stopt het niet na de levering van diensten. De nieuwste ICT-ontwikkelingen zijn van uitermate groot belang met oog op voorsprong op de concurrentie, mits deze door de medewerkers – op een goede manier – worden ingezet. Om medewerkers vertrouwd te laten raken met nieuwe invullingen en een nieuwe manier van werken, is adoptie door de medewerkers van groot belang. Ter ondersteuning hiervan biedt de Oaktree Group adoptieprogramma’s die klantspecifiek worden samengesteld.

Sluit een ICT-abonnement af

Wij zijn graag uw cyberveiligheidexpert en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Met onze oplossingen weet u zeker dat uw werkzaamheden soepel verlopen. Zo bieden we ook diverse communicatieoplossingen, zoals services voor datanetwerken en telecommunicatie. Heeft u interesse in onze ICT-services en wilt u een scherp geprijsd ICT-abonnement afsluiten? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. We zijn u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op