Juist nu: Geef je telefonie-abonnement een update en bespaar!

Deze coronatijd zorgt voor onzekerheid en ongemak, maar biedt ook kansen. We leren bijvoorbeeld om op andere manieren naar mensen en zaken te kijken. En deze tijd geeft je wellicht ook de ruimte om klussen op te pakken waaraan je anders niet toekomt. Zoals het kritisch kijken naar je mobiele-telefonie-contract, bijvoorbeeld.

De ervaring leert ons namelijk dat veel organisaties nog gebruikmaken van tariefplannen die niet meer van deze tijd zijn. Belminuten en verbruikte data per eenheid afrekenen bijvoorbeeld, terwijl je deze zaken voor een geringe meerprijs kunt afkopen. Zeker als je in een (middel)grote organisatie werkt, kun je hiermee aanzienlijke bedragen besparen.

We weten heel goed dat de telefoniewereld behoorlijk ondoorzichtig kan zijn. Dat op het oog prachtige aanbiedingen bij nader inzien een stuk minder rooskleurig uitpakken. De Oaktree Group weet de weg en helpt je graag om de beste keuze te maken. En natuurlijk adviseren we niet alleen, maar kunnen we ook alles – op afstand – in werking zetten. Zo kan je organisatie snel gebruikmaken van het beste netwerk, tegen de laagste prijs. Een hele zorg minder. In deze tijd hebben we met zijn allen al genoeg andere dingen aan ons hoofd, nietwaar?

Wil je van ons een persoonlijk advies ontvangen? Upload hieronder dan een recente verzamelfactuur. Je kunt dan op korte termijn een geheel vrijblijvend advies van onze telefonie-experts verwachten.

 


    Terug naar het nieuwsoverzicht

    Stel een vraag aan de Oaktree Group

    • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.