Maak uw organisatie flexibeler, efficiënter en beter bereikbaar

Om uw organisatie flexibeler, efficiënter en beter bereikbaar te maken, is het van belang in uw communicatie zo min mogelijk gehinderd te worden door tijd, plaats en type apparaat. Met Unified Communications van de Oaktree Group communiceert u slim en efficiënt; waar en wanneer u maar wilt. We hebben alle denkbare communicatiemiddelen, zoals telefonie, video en chat, voor u gebundeld in één gebruiksvriendelijke oplossing. Daarmee beschikt u over een robuust communicatienetwerk waarmee uw organisatie vele jaren vooruit kan. We zullen twee onderdelen van onze Unified Communications-oplossing noemen.

Vast-mobielintegratie (VAMO)

De integratie van de wereld van de spraak en de wereld van de data levert u alleen maar voordelen op. Door daarbij óók uw vaste telefonie en uw mobiele telefonie te integreren, kunt u nog sneller en flexibeler zakendoen. U bent bereikbaar op één nummer op zowel de vaste IP-telefoon als de mobiele telefoon. Wilt u zelf iemand bellen, dan maakt u de keuze met welk nummer – vast of mobiel – u uitbelt.

Verregaande integratie
Het integreren van vaste en mobiele telefonie kan op verschillende manieren. Oplossingen variëren van doorschakelingen tot volledige integratie, waarbij de mobiele telefoon de telefoniefunctionaliteiten krijgt die voorheen alleen voorbehouden waren aan vaste IP-telefoons.
De Vast-mobielintegratie van de Oaktree Group is gebaseerd op een volledige integratie.

Met VAMO van de Oaktree Group maakt u gebruik van een platform met Enterprise-telefoniefunctionaliteiten. U bent dan niet gebonden aan een mobiele provider.

Oplossing die bij u past
De integratie tussen vaste en mobiele telefonie is een aanvulling op Unified Communications of Voice over IP van de Oaktree Group. Voor iedere organisatie bieden wij een passende oplossing en hebben wij verschillende abonnementsvormen samengesteld, zodat u het abonnement kunt kiezen dat het beste bij uw situatie past. Wilt u meer weten over onze Vast-mobielintegratie? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Microsoft Teams

Toen Nederland massaal thuiswerkte, beleefden videoconferencingapplicaties als Microsoft Teams hun finest hour. De kracht van Microsoft Teams schuilt voor een groot deel in het gebruiksgemak. Het programma werkt bijzonder intuïtief. Het is trouwens veel meer dan alleen een app om mee te beeldbellen. Chatten met collega’s, je scherm delen, taken invoeren en toewijzen: het kan allemaal – en nog veel meer. Ook de security is tiptop in orde, zoals je dat mag verwachten van Microsoft. Waar de laatste maanden nogal eens pijnlijk duidelijk werd dat andere videoconferencingsoftware met veiligheids- en privacyproblemen kampte, is Teams een stuk betrouwbaarder. De applicatie vaart op de krachtige, geprezen Microsoft-cloud, dus dat zit wel goed.

Veel IT-providers hebben Microsoft Teams al geïntegreerd in de telefonieoplossingen die ze aanbieden. Dat geldt ook voor de Oaktree Group, maar er is een belangrijk verschil. Andere providers maken slechts, vanuit hun eigen product, een koppeling met Microsoft Teams. De oplossing van de Oaktree Group doet meer. Het is een volwaardige en naadloze koppeling tussen beide platformen. We doen dat met middleware; een verborgen vertaallaag die Microsoft Teams vloeiend met je eigen telefooncentrale laat communiceren.

Geen investeringen
Ook voor deze oplossingen geldt dat het gebaseerd is op managed services. De grootste voordelen daarvan voor u als klant van de Oaktree Group: geen investeringen, geen onaangename financiële verrassingen, de zekerheid van perfecte, 24/7 service en de garantie van hard- en software die altijd up-to-date en uitmuntend beveiligd is.

U kunt onze managed services het beste zien als een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt de Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft. Laat ons al uw ICT-zaken maar beheren en regelen. Dan kunt u zich richten op de zaken waar u in uitblinkt. Dat onderneemt een stuk prettiger. Anytime, anywhere.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.