Managed services

Onze Managed Services laten zich het beste vergelijken met het operational leasen van een auto. U kunt onbeperkt gebruikmaken van moderne en blinkende ICT-Managed Services. Werkplekken, hardware, software, dataverkeer, cloudopslag, onderhoud en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een ander interessant voordeel van Managed Services is de voorspelbaarheid in kosten. U betaalt maandelijks een vast en scherp bedrag. Over investeringen, monitoring, afschrijvingen, onderhoud, security, upgrades en updates hoeft u zich geen moment zorgen te maken wanneer u in zee gaat met de Oaktree Group als uw Managed Services provider.

Ontdek de voordelen van onze managed services in IT

Bij Oaktree Group denken we graag in complete oplossingen, al verliezen we de details natuurlijk nooit uit het oog. We denken vooral met u mee. Onze specialisten hebben aan een paar woorden genoeg om in te kunnen schatten aan welke ICT-Managed Services u behoefte hebt. We zoeken naar de beste oplossing die aansluit bij uw bedrijfsvoering. Hier zijn geen ellenlange gesprekken over specificaties, merken, typenummers en softwareversies voor nodig. Uw wens beantwoorden wij als ervaren provider met Managed Services in ICT die passen als een maatpak. We zorgen dat het altijd als gegoten blijft zitten, hoe u en uw organisatie zich ook ontwikkelen. Laat ons uw ICT-Managed Services verzorgen, dan kunt u zich volledig richten op wat er voor u toe doet: uw core activiteiten. We verzorgen ook de monitoring van de Managed Services.

Sluit een ICT-abonnement af

Wij zijn graag uw ICT-dienstverlener en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Met onze oplossingen weet u zeker dat u zich kunt blijven focussen op uw dagelijkse activiteiten en uw ICT-oplossingen in goede handen zijn. Zo bieden we diverse ICT-oplossingen voor de zakelijke dienstverlening, waaronder ICT-services voor datanetwerken en telecommunicatie. Heeft u interesse in onze ICT-services en wilt u een scherp geprijsd ICT-abonnement afsluiten? Als u kiest voor een ICT-abonnement van de Oaktree Group, betaalt u een scherp maandbedrag en hoeft u geen grote investeringen te doen. U ontvangt hierbij al onze ICT-services op maat. Onze professionals zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw hard- en software altijd up-to-date is. Zo voorkomt u onverwachtse kosten en kunt u 24/7 de hulp inschakelen van onze specialisten.

Maak gebruik van onze ICT-managed services

Kortom, de ICT-Managed Services van onze specialisten zijn onmisbaar voor iedere organisatie. Heeft u interesse in Managed Services voor uw ICT en wilt u de monitoring van uw ICT uitbesteden? Wij bieden u complete oplossingen aan. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Als ervaren provider vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van onze Managed Services en de monitoring ervan.

Onze managed services in IT omvatten de volgende onderdelen:

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.