Managed services

Onze managed services laten zich het beste vergelijken met het operational leasen van een auto. U kunt onbeperkt gebruikmaken van moderne en blinkende ICT-managed services. Hardware, software, dataverkeer, cloudopslag, onderhoud en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een ander interessant voordeel van managed services is de voorspelbaarheid in kosten. U betaalt maandelijks een vast en scherp bedrag. Over investeringen, afschrijvingen, onderhoud, security, upgrades en updates hoeft u zich geen moment zorgen te maken.

Ontdek de voordelen van onze managed services in IT

Bij de Oaktree Groep – met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn – denken we graag in complete oplossingen, al verliezen we de details natuurlijk nooit uit het oog. En we denken vooral met u mee. Onze specialisten hebben aan een paar woorden genoeg om in te kunnen schatten aan welke ICT-managed services u behoefte hebt. Hier zijn geen ellenlange gesprekken over specificaties, merken, typenummers en softwareversies voor nodig. Uw wens beantwoorden wij met managed services in IT dat past als een maatpak. We zorgen dat het altijd als gegoten blijft zitten, hoe u en uw onderneming zich ook ontwikkelen. Laat ons uw ICT-managed services verzorgen, dan kunt u zich volledig richten op wat er voor u toe doet: ondernemen.

Maak gebruik van onze ICT-managed services

Kortom, de ICT-managed services van onze specialisten zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Heeft u interesse in managed services voor IT? Wij helpen u graag verder met ICT-integratie en het inrichten van uw Smart Workspace. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

Onze managed services in IT omvatten de volgende onderdelen: