!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Mist brengt Artificial Intelligence naar Networking en Security

Graag nodigen we u in samenwerking met Juniper Networks uit voor een informatieve en gezellige bijeenkomst op donderdag 12 mei 2022 in de prachtige haven van Volendam.

Programma
11:00 uur: Ontvangst in de haven van Volendam op Motorjacht De Orca
12:00 uur: Lunchsessie “Mist brengt Artificial Intelligence naar Networking en Security”
13:30 uur: Gezellig en spectaculair middagprogramma op en rond het Markermeer
16:30 uur: Einde dagprogramma

Over Mist
Netwerken kunnen onveilig en moeilijk te beheren zijn, terwijl het cruciaal is voor uw bedrijf.
Mist, onderdeel van Juniper Networks, biedt hiervoor de oplossing. Deze innovatieve, op machine learning gebaseerde oplossing biedt voorspelbare, meer betrouwbare en meetbare Networking en Security. Juniper Mist is door Gartner als leider gepositioneerd op het gebied van LAN, WLAN en locatie gebaseerde diensten. De oplossing van Juniper Networks met Mist Wireless levert diepgaande inzichten en analyses voor het end-to-end netwerk. Daarmee wordt het mogelijk om een buitengewoon goede gebruikerservaring te creëren.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze dag door een mail te sturen naar uw accountmanager van de Oaktree Group. U ontvangt dan een bevestiging met een uitgebreid programma en een routebeschrijving. 

We ontvangen u graag op 12 mei in de haven van Volendam.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.