Mitel VoIP

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Als u ook uw telefonie op een professionele wijze wilt regelen, dan kiest u voor een Mitel VoIP telefooncentrale. De specialisten van de Oaktree Group – met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn – helpen u graag verder met onze oplossingen voor VoIP bellen. We bieden maatwerk voor al onze klanten, zodat u zeker weet dat de oplossing helemaal op uw wensen aansluit. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Een Mitel VoIP telefooncentrale in Zaandam om professioneel te kunnen bellen

Als u kiest voor een Mitel VoIP telefooncentrale van ons bedrijf in Zaandam, dan kunt u op een professionele manier bellen. Bellen in de cloud biedt namelijk vele voordelen. Denk hierbij onder andere aan:

  • Eenvoudig doorschakelen
  • Inzicht in de status van collega’s
  • Gesprekken opslaan in het CRM-systeem
  • Een keuzemenu inschakelen
  • In één muisklik bellen met click-to-dial

Kortom, bellen via een Mitel VoIP telefooncentrale in Zaandam maakt uw werk een stuk efficiënter en productiever! Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen.

Ontdek de mogelijkheden van telefoneren via de cloud

Kortom, bellen via een Mitel VoIP telefooncentrale in Zaandam biedt een tal aan voordelen. Wist u dat wij vele oplossingen bieden voor cloud telefonie? Zo maken we het bijvoorbeeld voor u mogelijk om te bellen via Microsoft Teams of helpen we u bij vast-mobielintegratie. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

 

Onze oplossingen: