!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Oaktree Group voegt drie kwaliteitscertificaten aan collectie toe

De Oaktree Group heeft de verzameling met certificaten recentelijk uitgebreid. Sinds deze maand staan ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 op de lijst. Ronald Stroobach, COO van de Oaktree Group, vertelt er graag wat meer over.

Elke dag beter
ISO 9001 is verreweg de bekendste uit de ISO-familie. Het is een norm die gebruikt wordt om te beoordelen of je als organisatie in staat bent om te voldoen aan de eisen van je klanten. Ronald: “Daar zijn we elke dag mee bezig. We willen iedere dag een beetje beter zijn dan de vorige; dat is ons doel. Met het ISO 9001-certificaat laten we dat ook zien.”

27001: een must
De meest populaire norm voor informatiebeveiliging is ISO 27001. Die hebben we nu dus ook op zak. ISO 27001 beschrijft hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. “Een absolute must”, vindt Ronald. “Als IT-bedrijf ontkom je bijna niet aan 27001. Ik zou tegen klanten zelfs willen zeggen: als een IT-bedrijf 27001 niet op zak heeft, moet je meteen afscheid nemen. Dat proces moet je gewoon goed geregeld hebben.”

Zorgklanten beter begrijpen en bedienen
De NEN 7510-norm is geen verplichting voor IT-ondernemingen, maar natuurlijk wel een welkome aanvulling. NEN 7510 biedt een leidraad voor veilige omgang met informatie in de gezondheidszorg; een branche waarbinnen de Oaktree Group erg actief is. “Om onze zorgklanten beter te kunnen begrijpen en bedienen, hebben we ervoor gekozen om ook NEN 7510 te behalen”, besluit Ronald.

Overigens zijn de drie bovengenoemde certificaten niet nieuw binnen de groep. De dochterondernemingen van de Oaktree Group hadden deze papieren al op zak, maar nu beschikken we dus ook als overkoepelende organisatie over deze normeringen. En dat is voor onze klanten, niet alleen die in de zorgsector, een zorg minder.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.