Application Development

Application Development gaat om het ondersteunen van bedrijfsprocessen en het onderling integreren van applicaties. Bijvoorbeeld Unified Communications gekoppeld aan een ERP-pakket: een klant belt en het dossier popt up. De Oaktree Group ontwikkelt de lijm tussen de applicaties, zodat die perfect samenwerken.

Onze belofte

De Oaktree Group regelt dat applicaties optimaal met elkaar samenwerken. Door onze kennis op het gebied van het automatiseren van klantprocessen en workflows binnen organisaties, kunnen wij voor een vast bedrag per maand applicaties voor u ontwikkelen en beheren. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Uw winst

De Oaktree Group levert maatwerk: onze applicaties – en de wijze waarop we die inzetten – bevatten alle functionaliteiten die binnen uw organisatie nodig zijn. De applicaties die wij voor u bouwen, passen perfect binnen de identiteit die uw organisatie uitstraalt. Zo zijn bijvoorbeeld huisstijlelementen naadloos in te passen. Met Application Development van de Oaktree Group onderneemt u nóg efficiënter!

Download informatiesheet Application Development