!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Samen in zee: de Oaktree Group levert werkplekken aan Van Aalst

Niet zonder trots melden we dat we een mooie samenwerking zijn aangegaan met de Van Aalst Group. Dit Dordtse familiebedrijf is al 65 jaar actief in de maritieme en offshore industrie. Ze maken laad- en lossystemen voor cement carriers, maar ook innovatieve loopbruggen voor de Walk to Work-markt, bulkhandlingsystemen voor de olie-industrie en veel meer.

De Van Aalst Group hecht veel waarde aan flexibiliteit. Het is voor hun medewerkers essentieel om altijd en overal perfect te kunnen (net)werken. Onze werkplekken zijn volledig cloud-based, dus 24/7, vanaf elke locatie en vanaf elk device beschikbaar. Wij van de Oaktree Group zorgen voor een snelle en complete inrichting van deze werkplekken. Schaalbaar, flexibel en tegen een vast bedrag per maand; zonder eenmalige investering.

Cees Zuur, CFO van de Van Aalst Group, spreekt mooie woorden over de nieuwe samenwerking. “De services van de Oaktree Group zijn flexibel en modulair; wanneer er een nieuwe medewerker bij ons aan boord komt, kunnen we gemakkelijk opschalen. Zulke oplossingen zijn voor ons ideaal. Wij zijn klaar voor de toekomst!”

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.