Slimme werkplek van onze specialisten nabij Amsterdam

Creëer een slimme werkplek binnen uw onderneming in Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn en zorg voor een verbeterde productiviteit en efficiëntere werkomgeving. Werknemers moeten overal zelfstandig kunnen werken, maar ook comfortabel op afstand kunnen samenwerken met collega’s. Door technologische vooruitgang is het hedendaags mogelijk om overal te werken, zolang de juiste technische voorzieningen er zijn. Dat is precies waar de specialisten van Oaktree Group voor zorgen.

Uw slimme werkplek in omgeving Amsterdam laten inrichten door de Oaktree Group

Te midden van alle technologische veranderingen is Oaktree Group de stabiele partner die vormgeeft aan de slimme werkplek binnen uw bedrijf in Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn of elders. Wij beschikken over zeer uitgebreide kennis van processen en behoeften binnen het bedrijfsleven waardoor wij in staat zijn om, voor een vast bedrag per maand, een volledige digitale werkplek aan te bieden. Waar zorgen wij dan precies voor? Onder andere dat de vertrouwde Microsoft Windows- en Office Professional-software altijd werkt en up-to-date is en dat toegang tot bestanden en e-mails op elk moment van de dag gegarandeerd is. De slimme werkplek die wij u bieden in Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn is voorzien van alle functies en benodigde hard- en software met onze Managed Services die altijd up-to-date en snel is. Daarbij is het schaalbaar en ondersteunen onze netwerkexperts waar nodig. Kortom: alles om succesvol op locatie te kunnen werken is inbegrepen wanneer u kiest voor een Smart Workspace. Geef simpelweg aan met welke programma’s er binnen uw organisatie gewerkt wordt en wij regelen de rest!

Ontdek alle mogelijkheden van onze ICT-services

Zo ziet u: uw slimme werkplek inrichten in omgeving Utrecht, Apeldoorn of elders laat u over aan onze specialisten, zodat u zich onverstoord kunt richten op uw corebusiness. Wij zijn werkzaam in verschillende branches waarbij we de slimme werkplek inrichten bij bedrijven in Amsterdam, Utrecht of Apeldoorn of elders in het land. Wenst u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.