Telecom en IT

Kies voor dé specialist op het gebied van telecom en IT. Oaktree Group biedt maatwerk voor al haar klanten, zodat u altijd kunt rekenen op een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat de telefonie en ICT optimaal geregeld is, zodat u altijd zorgeloos verder kunt met uw werkzaamheden. Hiervoor hoeft u geen grote investeringen te doen in hard- en software. Bij ons sluit u gemakkelijk een ICT-abonnement af, zodat u geniet van onze uitstekende service tegen vriendelijke prijzen.

Kies voor dé specialist op het gebied van telecom en IT

Als het op Telecom en IT aankomt, doen wij een hele hoop: wij hebben antwoorden op uiteenlopende ICT-vraagstukken. Oplossingen waarbij de cloud en ons managed services-principe centraal staan. Wij maken uw organisatie beter bereikbaar en richten communicatie efficiënter in middels één slimme oplossing. Hierbij biedt Unified Communications van Oaktree Group u de mogelijkheden die u zoekt. Naast telecom biedt onze managed services in IT ook vele voordelen. Maak gebruik van onze ICT-managed services en maak onbeperkt gebruik van onder andere:

  • Hardware
  • Software
  • Dataverkeer
  • Cloudopslag
  • Onderhoud

Vertrouw uw telecom en IT aan ons toe

Als u ervoor kiest om uw vaste- en mobiele communicatiemiddelen efficiënt in te richten en uw IT aan ons over te laten dankzij onze managed services, heeft u de garantie van hard- en software die altijd up-to-date en uitmuntend beveiligd is. Ontdek of wij ook werkzaam zijn in uw branche! Daarnaast bieden wij desgewenst gedegen ICT-advies, zodat u altijd online blijft. Vertrouw uw online veiligheid maar aan ons toe. Dan kunt u zich concentreren op zaken die minstens zo leuk zijn. Wenst u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te e-mailen naar info@oaktreegroup.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.