Telecom en IT

☑  Complete ICT-oplossingen

☑  MVO-organisatie

☑  Onbeperkte service

Kies voor dé specialist op het gebied van telecom en IT. De Oaktree Group biedt maatwerk voor al haar klanten, zodat u altijd kunt rekenen op een passende oplossing. Wij zorgen ervoor dat de telefonie en de ICT optimaal geregeld is, zodat u altijd zorgeloos verder kunt met uw werkzaamheden. Hiervoor hoeft u geen grote investeringen te doen in hard- en software. Bij ons sluit u gemakkelijk een ICT-abonnement af, zodat u geniet van onze uitstekende service tegen vriendelijke prijzen.

Kies voor dé specialist op het gebied van telecom en IT

Door te kiezen voor een online werkplek profiteert u van vele voordelen. Ten eerste bespaart u kosten, omdat al uw bestanden en gegevens in de cloud opgeslagen zijn. Hierdoor heeft u minder hard- en software nodig heeft om de data op te slaan. De kosten van een cloudomgeving worden namelijk gedeeld met andere afnemers die gebruikmaken van telecom en IT. Daarnaast profiteert u van vele andere voordelen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw data, zodat u en uw medewerkers effectief te werk gaan. Niet alleen voor IT biedt de cloud vele voordelen, maar ook voor telecom. Zo kiest u er bijvoorbeeld voor om al uw telefoontjes te ontvangen vanaf uw desktop. Daarnaast ziet u precies wie (niet) bereikbaar is of welke collega al in gesprek is en andersom. Verder heeft u de keuze voor een wachtrij met muziek, een nachtstand, automatische gespreksopnamen en meer.

Ontdek de mogelijkheden van onze oplossingen

Kortom, onze oplossingen bieden eindeloze mogelijkheden voor zowel IT als telecom! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden wanneer u kiest voor cloudmigratie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te mailen naar info@oaktreegroup.nl.

 

Onze oplossingen: