Uitnodiging ontbijtsessie 4 december : IT-sharing is caring!

Uw zorginstelling, huisartsenpraktijk of ziekenhuis wordt te allen tijde geacht kwaliteit te leveren, ondanks dat medewerkers meerdere uiteenlopende functies tegelijkertijd beoefenen en de werkdruk zeer hoog ligt. In deze uiterst veeleisende omstandigheden is het actueel houden van informatie over procedures en procesbeschrijvingen cruciaal.

Daarom organiseert de Oaktree Group in samenwerking met haar partners in de zorg, KBenP en Business Fundamentals, een kosteloze ontbijtsessie op 4 december 2019 om deze zaken te adresseren.

De Oaktree Group ontwikkelt namelijk met deze partners tooling om processen in de zorg doelmatiger en efficiënter te laten verlopen. We informeren u graag middels een aantal presentaties van use cases naar de mogelijkheden die onze oplossingen en services bieden voor uw organisatie.

Deze kosteloze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 december in Utrecht van 08.30 tot ca. 11.30 uur. Het ontbijt is inbegrepen. Gezien de datum zou het best weleens een verrassende bijeenkomst kunnen worden!

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op https://kbenp.nl/evenementen/taking-care-our-caretakers-ontbijtsessie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CCO van de Oaktree Group Mark Versteeg: m.versteeg@oaktreegroup.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.