Vast-mobielkoppeling

Een vast-mobielkoppeling biedt vele voordelen voor uw organisatie. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Het betekent dat uw mobiele telefoon zich gedraagt als een vast toestel wat op uw cloudtelefonie-platform is aangesloten. Bent u niet aanwezig op kantoor? Dan neemt u eenvoudig telefoontjes op buiten de deur. Oaktree Group met vestigingen in Zaandam, Apeldoorn en Utrecht helpt u graag om overal bereikbaar te zijn door middel van vast-mobielintegratie op het allerhoogste niveau.

Voordelen van vast-mobielkoppeling en vast-mobielintegratie

We bespreken graag de voordelen die u zult ervaren wanneer u kiest voor vast-mobielintegratie an de Oaktree Group.

 • Uw mobiele toestel is bereikbaar onder uw vaste telefoonnummer;
 • Uw mobiele toestel kan uitbellen met uw vaste telefoonnummer;
 • Vanaf het mobiele toestel kunnen gesprekken eenvoudig worden doorverbonden;
 • Uw collega’s hebben inzage in uw beschikbaarheidsstatus;
 • Medewerkers kunnen onderdeel zijn van een belgroep van kantoor;
 • Medewerkers kunnen zich met hun mobiele telefoon aan- en afmelden op belgroepen van kantoor;
 • Het automatische roosteren van routeringen, denk aan een wisselende storingsdienst;
 • Het toepassen van gespreksopname op vaste nummers die beantwoord zijn op een mobiel toestel;
 • Het rapporteren op vaste gesprekken die via de mobiele telefoon lopen.

Kortom: u bent overal bereikbaar op hetzelfde nummer. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om even niet bereikbaar te zijn. Daarnaast krijgt uw mobiele telefoon er een hoop functies bij wanneer u kiest voor vast-mobielintegratie van Oaktree Group nabij Amsterdam en Apeldoorn. Uw collega’s zien precies – ook wanneer u niet op kantoor bent – wanneer u (niet) bereikbaar bent of wanneer u al in gesprek bent, en andersom ziet u dit ook van uw collega’s. Verder kunt u met een vast-mobielkoppeling kiezen voor een wachtrij met muziek, automatische gespreksopnamen en u kunt zelfs gesprekken opslaan in het CRM-systeem. De mogelijkheden van onze vast-mobieloplossingen zijn eindeloos!

Kies voor vast-mobielintegratie van de Oaktree Group

Wilt u de voordelen van vast-mobielintegratie van de Oaktree Group zelf ervaren? Onze telecom- en IT-specialisten zijn u graag van dienst! U kunt er zelfs voor kiezen om uw telefonie te integreren met Microsoft Office 365, zodat u kunt bellen via Microsoft Teams. Wij helpen u graag om de Unified Communications binnen uw bedrijf op de juiste manier te regelen en optimaal te houden. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, bijvoorbeld over Mitel VoIP? Neem dan gerust eens contact op met Oaktree Group, om de mogelijkheden van vast-mobielkoppeling en vast-mobielintegratie te bespreken bij u in Amsterdam, Apeldoorn of elders in het land. U bereikt ons door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te versturen naar info@oaktreegroup.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

 • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.