!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Warmtebouw en de Oaktree Group: een warme relatie

Warmtebouw levert geavanceerde klimaatsystemen aan diverse locaties in Nederland. Zij zorgen voor gezonde lucht in supermarkten, maar dragen er met hun luchtbehandelingssystemen ook aan bij dat Sven Kramer snel zijn rondjes kan schaatsen in ijspaleis Thialf. En dat de aerosolen van Pearl Jam-frontman Eddie Vedder – en 15.000 meezingers – straks niet te lang blijven hangen in de Ziggo Dome. Warmtebouw levert méér dan goed werk. En wat ook goed is: ze zijn al jarenlang trouwe klant van de Oaktree Group.

Oaktree Group-accountmanager Rick van Leusden heeft Warmtebouw in zijn portefeuille. “Ik begon in 2010 bij Apply, een van de labels van de Oaktree Group. Toen was Warmtebouw al een aantal jaren klant van ons. We leveren ze verschillende oplossingen: netwerkinfrastructuur – tegenwoordig via glasvezel -, vaste telefonie en mobiele telefonie. Die oplossingen leverden wij in samenwerking met verschillende leveranciers.”

Het verzorgen van mobiele telefonie ging vijf jaar geleden op hold, vertelt Rick. “Wij leverden telefonie van Vodafone, maar daar stopten we in 2016 mee. Warmtebouw verhuisde toen naar een andere Vodafone Business Partner, maar we hielden al die tijd wel warm contact. We waren er redelijk van overtuigd dat een abonnement bij T-Mobile beter zou zijn voor Warmtebouw. Hun netwerk wordt tenslotte bijna elk jaar verkozen tot het beste. En ook de prijs is lager.”

Overstap naar T-Mobile
Kort geleden stapte Warmtebouw dan toch over, vertelt Rick. “Warmtebouw en ik zijn om de tafel gegaan en ik heb ze kunnen overtuigen dat overstappen naar T-Mobile het beste voor ze was: een betere prijs-kwaliteitverhouding is er gewoon niet te vinden. Uiteindelijk namen ze mijn advies over. Dat we al zo lang een professionele en prettige relatie hebben, speelde daarin zeker een rol. Nu bellen, appen en mailen hun 250 medewerkers via T-Mobile. Ook de vaste telefonie en het internet beheren wij, dus ze nemen een mooi en compleet pakket bij ons af!”

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.