Wifi 6 maakt méér mogelijk

Wifi is onmisbaar, maar tegelijkertijd kan het ook buitengewoon onvoorspelbaar en lastig te controleren zijn. Wifi 6, de nieuwe wifi-generatie, maakt draadloos internet gelukkig een stuk doorzichtiger en beter te beheren. Overstappen op de nieuwe standaard is dan ook een verstandige keuze! En bovendien zorgt het voor tal van nieuwe mogelijkheden.

Enorme meerwaarde
Dit najaar zag Wifi 6 het levenslicht. Het is de opvolger van 802.11ac, dat alweer vijf jaar bestaat. Wifi 6 opent deuren die voorheen gesloten bleven. De technologie, wel 30 tot 40% sneller dan zijn voorgangers, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld te zien waar een klant zich begeeft in een winkel of winkelcentrum. Waar lopen ze door en waar staan ze stil? Die informatie stelt je als retailer in staat om andere keuzes te maken, en zo meer geld te verdienen.

Maar ook binnen andere branches kan Wifi 6 voor een enorme meerwaarde zorgen, los van de al genoemde voordelen. Met Wifi 6 is een netwerk dusdanig in te richten, dat het personeel van een zorginstelling altijd precies kan zien waar bepaalde, essentiële medische hulpmiddelen zich bevinden. En onderwijsorganisaties kunnen Wifi 6 aangrijpen om hun leerlingen een veilige, stabiele leeromgeving te bieden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

En de prijs? Die valt alles mee. De investering verdient zich, zo verwachten we, snel terug. Zeker als u bedenkt dat Wifi 6 veel stabieler is dan zijn voorgangers en er dus minder support nodig is.

Nú overstappen loont
Mark Versteeg, CCO van de Oaktree Group, vindt dat het nú een goed moment is om te kiezen voor Wifi 6. “Als u ook de komende jaren verzekerd wilt zijn van snelle, stabiele en veilige wifi, en de concurrentie een stap voor wilt blijven, doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Zeker omdat steeds meer apparaten Wifi 6-compatibel zijn en Wifi 6 de nieuwe standaard wordt. Draadloos internet verandert snel, maar de Oaktree Group voorkomt dat u de draad kwijtraakt!”

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.