De Oaktree Group en woningcorporaties

De Oaktree Group en woningcorporaties

Complete ICT-oplossingen onder één dak

De kleinere woningcorporaties doen het al langer: het uitbesteden van hun IT. Tegenwoordig erkennen ook steeds meer grote woonbedrijven de toegevoegde waarde van volledige digitale outsourcing. Want de mogelijkheden en impact van IT worden in hoog tempo groter. En dat vraagt ook om meer expertise van de beherende partij.

In tegenstelling tot IT besteden woningcorporaties hun telecom niet zo snel uit. Onbewust, of omdat corporaties telecom niet belangrijk genoeg (meer) vinden. Dat laatste is een flinke misvatting. Telecom kent legio moderne en essentiële toepassingen, die het uit handen geven aan een partij die uw taal spreekt – zoals de Oaktree Group – rechtvaardigen. Zoals vast-mobielintegratie, KCC integratie, of het maken van telecomrapportages, om maar drie van de vele voorbeelden te noemen.

Augmented of virtual reality bij bezichtigingen

Ook op ICT-gebied zijn de mogelijkheden ter versterking van woningcorporaties haast eindeloos. Denk bijvoorbeeld eens aan de inzet van augmented of virtual reality bij woningbezichtigingen. Of sensoren in een huis die direct aan de bel trekken wanneer er een storing is – woningen worden steeds slimmer! Direct inspelen op een huurachterstand, een huurder snel feedback vragen na een reparatie of de doorstroom van huurders proberen te versnellen: er kan ontzettend veel en over vijf jaar kan er nog véél meer.

ICT-afdeling op afstand

Bij de Oaktree Group (h)erkennen we het belang van feilloze IT en telecom. En belangrijker: die leveren we ook. Onze organisatie bestaat uit een groep complementaire ICT-bedrijven, waardoor we in de redelijk unieke positie zijn dat we een zéér complete ICT-dienstverlening kunnen aanbieden. We leveren zo’n beetje alle denkbare ICT-toepassingen, precies op maat gemaakt voor uw corporatie. Altijd schaalbaar en flexibel. En natuurlijk 24/7 ondersteuning van topniveau. Zo fungeert de Oaktree Group als uw ICT-afdeling op afstand, maar tegelijkertijd heel dichtbij.

De Oaktree Group werkt al intensief samen met een aantal toonaangevende woningcorporaties. We hebben diepgaande kennis van de branche en alle relevante externe factoren. En we zorgen dat onze expertise, net als de oplossingen die we inzetten, altijd up-to-date is. Bij de Oaktree Group is uw volledige ICT in veilige handen. Dat voelt net zo vertrouwd als thuiskomen.

Diverse woningcorporaties hebben al geleerd dat de Oaktree Group hét beste antwoord is op hun IT-vraagstukken.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT