Industry 4.0 en Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen die u verder helpen

ICT-oplossingen in de industrie

Oaktree Group biedt diverse ICT-oplossingen aan voor in de industrie. We zitten in de vierde industriële revolutie, ook wel Smart Industry of Industry 4.0 genoemd. Dit leidt tot tal van voordelen en mogelijkheden, zoals meer duurzaamheid, meer efficiëntie, kleinere voorraden, minder downtime, lagere onderhoudskosten, een betere samenwerking en een glansrol voor het Internet of Things. De levensader van Industry 4.0 is een veilige, altijd up-to-date infrastructuur die zo betrouwbaar is als een Zwitsers uurwerk. En daarvoor moet u bij de Oaktree Group zijn. We leggen u in onze gratis whitepaper precies uit waarom!

Maak gebruik van onze ICT-oplossingen in de industrie

Industry 4.0 is de bouwsteen van de slimme productieomgeving. De machines daarin worden via een netwerk aan elkaar gekoppeld en real time uitgelezen. Zo ontstaat er een inzicht in wat er werkelijk – en op dit moment – in de fabriek gebeurt. Het is daarmee mogelijk om te voorspellen en vroegtijdig bij te sturen. Hierdoor kunnen doorlooptijden drastisch worden verkort, laat het tijdstip waarop onderhoud moet worden uitgevoerd zich nauwkeurig voorspellen en kan er, in meer algemene zin, veel efficiënter en dus economischer gewerkt worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dit zijn slechts twee voorbeelden van oplossingen die illustreren wat wij binnen de branche Industrie kunnen betekenen met onze ICT-oplossingen. Bovendien voorzien we uw bedrijf ook van gedegen ICT-advies op maat! We hebben er overigens nog véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper of neem contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT

Hoe gaat het er nu aan toe binnen de industrie?

De industriële branche is een van de voornaamste territoria waarbinnen wij actief zijn. U kunt echter ook bij ons terecht voor ICT-oplossingen voor de cultuursector en ICT-oplossingen voor het onderwijs. Onze branchekennis hebben we verkregen door uitvoerig onderzoek op het raakvlak van de industrie en ICT te verrichten en klanten uit deze sector uitgebreid te interviewen. Dat leverde waardevolle inzichten en ICT-oplossingen voor in de industrie op. Zo hoorden we vaak dat de kwaliteit van de netwerkinfrastructuur in productieomgevingen – zowel bedraad als wireless – onder de maat is. Vaak gaat het in zulke industrie-omgevingen om complexe, verouderde netwerken met weinig intelligentie. Een ander veelgehoord probleem is dat er vaak geen slimme trackingsystemen zijn, wat voor frustratie en veel verloren tijd zorgt.

Wat kunnen wij hierin betekenen?

Veel! Eén van de belangrijkste voorwaarden om mee te evolueren naar Industry 4.0 leveren wij: een slimme en toekomstvaste ICT-infrastructuur en ICT-oplossingen voor de industrie, op maat gemaakt voor uw organisatie en passend bij uw ondernemingsbehoeften. Hiermee komen tal van voordelen binnen handbereik:

  • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go, zeker binnen de industriële branche. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%.
  • Real time inzage in data: hiermee krijgt u de beschikking over data waarmee u kunt voorspellen en tijdig bij kunt sturen. U ziet bijvoorbeeld wanneer een machine aan vervanging of onderhoud toe is, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.