Industry 4.0 en de Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen die u verder helpen

De Oaktree Group in de Industrie

We zitten in de vierde industriële revolutie, ook wel Smart Industry of Industry 4.0 genoemd. Die leidt tot tal van voordelen en mogelijkheden, zoals meer duurzaamheid, meer efficiëntie, kleinere voorraden, minder downtime, lagere onderhoudskosten, een betere samenwerking en een glansrol voor het Internet of Things. De levensader van Industry 4.0 is een veilige, altijd up-to-date infrastructuur die zo betrouwbaar is als een Zwitsers uurwerk. En daarvoor moet u bij de Oaktree Group zijn. We leggen u in onze gratis whitepaper precies uit waarom!

Industry 4.0 is de bouwsteen van de slimme productieomgeving. De machines daarin worden via een netwerk aan elkaar gekoppeld en realtime uitgelezen. Zo ontstaat er een inzicht in wat er werkelijk – en op dit moment – in de fabriek gebeurt. Het is daarmee mogelijk om te voorspellen en vroegtijdig bij te sturen. Hierdoor kunnen doorlooptijden drastisch worden verkort, laat het tijdstip waarop onderhoud moet worden uitgevoerd zich nauwkeurig voorspellen en kan er, in meer algemene zin, veel efficiënter en dus economischer gewerkt worden.

Download onze whitepaper

Meer weten over wat de Oaktree Group kan doen om uw industriële onderneming klaar te stomen voor Industry 4.0? Download hier onze gratis whitepaper!

Download whitepaper Industrie

  • Ontvang de whitepaper industrie

    Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt onze whitepaper industrie direct in uw mailbox (let op uw spamfolder).

  • Met de aanvraag van deze whitepaper gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

Hoe gaat het er nu aan toe binnen de industrie?

De industriële branche is één van de voornaamste territoria waarbinnen de Oaktree Group actief is. Onze branchekennis hebben we verkregen door uitvoerig onderzoek op het raakvlak van de industrie en ICT te verrichten en klanten uit deze sector uitgebreid te interviewen. Dat leverde waardevolle inzichten op. Zo hoorden we vaak dat de kwaliteit van de netwerkinfrastructuur in productieomgevingen, zowel bedraad als wireless, onder de maat is. Vaak gaat het in zulke industrie-omgevingen om complexe, verouderde netwerken met weinig intelligentie. Een ander veelgehoord probleem is dat er vaak geen slimme trackingsystemen zijn, wat voor frustratie en veel verloren tijd zorgt.

Wat kan de Oaktree Group hierin betekenen?

Veel! Eén van de belangrijkste voorwaarden om mee te evolueren naar Industry 4.0 kan de Oaktree Group leveren: een slimme en toekomstvaste ICT-infrastructuur, op maat gemaakt voor uw organisatie en passend bij uw ondernemingsbehoeften. Hiermee komen tal van voordelen binnen handbereik:

  • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go, zeker binnen de industriële branche. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%.
  • Realtime inzage in data: hiermee krijgt u de beschikking over data op basis waarvan u kunt voorspellen en tijdig bij kunt sturen. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer een machine aan vervanging of onderhoud toe is, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van oplossingen die illustreren wat de Oaktree Group binnen de branche Industrie kan betekenen. Maar we hebben er natuurlijk véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT