Smart Workspace

Een “Smart” Workspace wordt steeds populairder. Nog niet eens zo heel lang geleden was het kantoor dé plek waar u werkte. De laatste jaren is het begrip ‘werkplek’ echter een stuk ruimer geworden. Door technologische vooruitgang kunt u in principe overal werken, mits de juiste technische voorzieningen er zijn. Daar zorgt Oaktree Group voor. Met ons ICT-abonnement hoeft u geen grote investeringen te doen in hard- en software. We zorgen ervoor dat alles voor uw ICT werkplek in een maandbedrag wordt verwerkt en altijd up-to-date is.

Laat ons uw Smart Workspace inrichten

Uiteraard wilt u productieve medewerkers die zich gelukkig voelen, niet alleen op kantoor maar ook op andere werklocaties . Laat de online ICT werkplek van uw werknemers daarom inrichten door onze specialisten. Oaktree Group biedt een complete werkplek met alle functies en benodigde hard- en software. Altijd snel, up-to-date, schaalbaar en inclusief ondersteuning op topniveau. We hebben uitgebreide kennis van processen en begrijpen de behoeften binnen uiteenlopende organisaties. Daardoor zijn we in staat om voor een vast bedrag per maand een volledige werkplek aan te bieden: een ICT-abonnement. Voor een vast maandbedrag beheren en ontwikkelen we oplossingen om uw werkplek in de cloud optimaal te laten functioneren. Zo helpen we u ook met de cloudmigratie en cloudconnectiviteit.

Profiteer van de voordelen van Smart Workspace

Als u kiest voor Smart Workspace van Oaktree Group, dan kiest u voor kwaliteit, volledigheid en flexibiliteit. U geeft aan met welke applicaties er binnen uw organisatie gewerkt wordt en wij regelen de rest. Alles om succesvol plaats onafhankelijk te kunnen werken, is inbegrepen. Dat is méér dan een slimme keuze. Een online werkplek maakt het mogelijk om overal en altijd in de cloud te werken en van hieruit gebruik te maken van MS Office, printers en bedrijfssoftware. Een werkplek in de cloud is dé online werkplek niet meer van de toekomst maar van vandaag de dag. U richt zo een volwaardige mobiele ICT werkplek in. Met een online werkplek kunt u in de cloud werken vanaf uw computer, tablet of smartphone. Om alles up-to-date te houden, verzorgen wij de updates, de back-ups en misschien wel het belangrijkst de juiste beveiliging. Het systeembeheer laat u dus volledig aan ons over! Zo kunt u ongestoord werken .

Download informatiesheet Smart Workspace

Schakel onze hulp in voor ICT-oplossingen

Kiest u voor Smart Workspace, dan maakt het niet uit waar u werk: aan de eettafel thuis, in de trein of in een hotel in Singapore. Wij zorgen dat alle technische voorzieningen aanwezig zijn. Wij bieden echter ook een tal aan andere uitstekende oplossingen die uw Smart Workspace compleet maken. Wenst u meer informatie over Smart Workplace? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ICT voor uw nieuwe online werkplek in de cloud.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.