Smart Workspace

Een Smart Workspace wordt steeds populairder. Nog niet eens zo heel lang geleden was kantoor dé plek waar je werkte. De laatste jaren is het begrip ‘werkplek’ echter een stuk ruimer geworden. Door technologische vooruitgang kun je in principe overal werken, mits de juiste technische voorzieningen er zijn. En daar zorgt de Oaktree Group – met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn – voor.

Laat ons uw Smart Workplace inrichten

Onze specialisten bieden een complete werkplek met alle functies en benodigde hard- en software. Altijd snel, up-to-date, schaalbaar en inclusief ondersteuning van topniveau. We hebben uitgebreide kennis van processen en behoeften binnen het mkb. Daardoor zijn we in staat om voor een vast bedrag per maand een volledige werkplek aan te bieden: een ICT-abonnement.

Profiteer van de voordelen van Smart Workspace

Als u kiest voor Smart Workspace van de Oaktree Group, dan kiest u voor kwaliteit, volledigheid en flexibiliteit. U geeft aan met welke programma’s er binnen uw organisatie gewerkt wordt en wij regelen de rest. Alles om succesvol op locatie te kunnen werken, is inbegrepen. Dat is méér dan een slimme keuze.

Download informatiesheet Smart Workspace