Cultuur & Entertainment en de Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen waarmee je gegarandeerd applaus oogst

ICT-oplossingen Cultuur & Entertainment

Tot het smartphonetijdperk zagen culturele centra er heel anders uit. Tijdens concerten gingen er soms aanstekers in de lucht. Nu moeten blijkbaar hele nummers gefilmd of gestreamd via de socials worden, natuurlijk via het gastennetwerk. Biertje bestellen? Dat deed je bij iemand met een biervat op zijn rug en je rekende af met munten, in plaats van contactloos pinnen. In de laatste vijf jaar zijn de lieden van De Nachtwacht al op meer selfies gezet dan in de hele Gouden Eeuw. En zo zijn er nog veel meer veranderingen. Zichtbaar en onzichtbaar, maar met één gemene deler: ze hebben iets met communicatie te maken.

Dat laatste geldt ook voor ons. De Oaktree Group komt uitstekend uit de verf op het podium van Cultuur & Entertainment. En we hebben oplossingen waarmee u gegarandeerd applaus oogst. We hebben diepgaande kennis van de branche en alle relevante externe factoren. En we zorgen dat onze expertise, net als de oplossingen die we inzetten, altijd up-to-date is.Hoe we dat doen? We leggen het uit in onze gratis whitepaper!

Download onze whitepaper

Meer weten over wat de wij kunnen doen om uw organisatie klaar te maken voor de toekomst? Download hier onze gratis whitepaper met ICT-oplossingen voor Cultuur & Entertainment!

Download whitepaper Cultuur & Entertainment

 • Ontvang de whitepaper Cultuur & Entertainment

  Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt onze whitepaper Cultuur & Entertainment direct in uw mailbox (let op uw spamfolder).

 • Met de aanvraag van deze whitepaper gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

Besteedt u uw ICT uit aan de Oaktree Group, dan komen hiermee tal van voordelen binnen handbereik. Zoals:

 • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%. Zo kan de show altijd doorgaan!
 • Realtime inzage: Hoe hoog is de luchtvochtigheid of het CO2-gehalte in de Nachtwachtzaal? Zijn alle nooddeuren gesloten? Zijn alle devices live? Is de personeelsplanning nog toereikend en op orde? Wanneer is de apparatuur aan onderhoud toe? En wat is het decibelniveau achterin de zaal? Een hoop vragen en wij hebben de antwoorden. Realtime!
 • Uitmuntende security: online bedreigingen worden steeds groter. Maar onze securitytoepassingen vormen tezamen een ondoordringbare verdedigingslinie. We beschermen uw organisatie en intellectuele eigendommen tegen bedreigingen van hackers, virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam.
 • Smart Workspace: de traditionele werkplek is een uitstervend fenomeen. We willen maatwerk, persoonlijke aanbevelingen à la Netflix en instellingen die direct goed staan. Plug and play. Wij zijn fan van de slimme werkplek, de Smart Workspace. De Oaktree Group levert slimme werkplekken waarmee u véél toekomstgerichter, flexibeler en dus slimmer onderneemt!
 • Unified Communications: binnen veel productieomgevingen worden nog veel te veel apparaten gebruikt. Dat kan véél beter en efficiënter. De Oaktree Group levert diverse op cloud gebaseerde telefonieoplossingen waarin vaste en mobiele telefonie geïntegreerd worden. Daarnaast kunnen we medewerkers voorzien van één device waarmee ze kunnen bellen, tickets scannen, meten, in geval van calamiteiten de exacte locatie van medewerkers en vrijwilligers kunnen traceren, et cetera
 • Cloudoplossingen op maat: het gebruik van een eigen serverpark is een flinke kostenpost. De Oaktree Group geloof heilig in de cloud, want die heeft héél veel voordelen. Wij werken volgens een Hybrid Cloud-strategie: we combineren het beste van zowel private als publieke cloud. Investeren in een eigen serverpark is hierdoor niet nodig.
 • Eén aanspreekpunt: door de samenstelling van de Oaktree Group kunnen we een totaalpakket aan ICT-gerelateerde oplossingen bieden, waarbij maatwerk onze grote kracht is. Wij leveren een rijk pakket aan blinkende ICT en hebben antwoord op bijna alle ICT-gerelateerde vraagstukken. Kortom: wij regelen het voor u!
 • Geen financiële verrassingen: wilt u niet meer investeren in kostbare hard- en software? Dat hoeft bij ons ook niet. Onze oplossingen zijn gebaseerd op het managed services-principe. Dat is als het ware een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt de Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van oplossingen die illustreren wat wij binnen deze branche kunnen betekenen met onze ICT-oplossingen en ons gedegen ICT-advies. We hebben er overigens nog véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper of neem contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT