!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Cultuur & Entertainment en Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen waarmee je gegarandeerd applaus oogst

ICT-oplossingen Cultuur & Entertainment

De juiste ICT-oplossingen zijn onmisbaar voor de entertainment sector en de cultuursector. Tot het smartphonetijdperk zagen culturele centra er heel anders uit. Tijdens concerten gingen er soms aanstekers in de lucht. Nu moeten blijkbaar hele nummers gefilmd of gestreamd worden via de socials , natuurlijk via het gastennetwerk. Biertje bestellen deed je bij iemand met een biervat op zijn rug en je rekende af met munten, in plaats van contactloos pinnen. In de laatste vijf jaar zijn de lieden van De Nachtwacht al op meer selfies gezet dan in de hele Gouden Eeuw. En zo zijn er nog veel meer veranderingen. Zichtbaar en onzichtbaar, maar met één gemene deler: ze hebben iets met communicatie te maken.

We bieden onmisbare ICT-oplossingen voor de cultuursector en de entertainment sector

Dat laatste geldt ook voor ons. Oaktree Group komt uitstekend uit de verf op het podium van Cultuur & Entertainment. Wij leveren ICT-oplossingen voor de cultuursector en de entertaiment sector waarmee u gegarandeerd applaus oogst. We hebben diepgaande kennis van de branche en alle relevante externe factoren. Ook zorgen we ervoor dat onze expertise, net als de oplossingen die we inzetten, altijd up-to-date is. Hoe we dat doen? We leggen het uit in onze gratis whitepaper!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van oplossingen die illustreren wat wij binnen de cultuursector en de entertainment sector kunnen betekenen met onze ICT-oplossingen en ons gedegen ICT-advies. We hebben er overigens nog véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper of neem contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT

Besteedt u uw ICT uit aan Oaktree Group, dan komen hiermee tal van voordelen binnen handbereik als:

  • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%. Zo kan de show altijd doorgaan!
  • Realtime inzage: Hoe hoog is de luchtvochtigheid of het CO2-gehalte in de Nachtwachtzaal? Zijn alle nooddeuren gesloten? Zijn alle devices live? Is de personeelsplanning nog toereikend en op orde? Wanneer is de apparatuur aan onderhoud toe? En wat is het decibelniveau achter in de zaal? Een hoop vragen waarop wij de antwoorden hebben. Realtime!
  • Uitmuntende securityoplossingen: online bedreigingen worden steeds groter. Maar onze securitytoepassingen vormen tezamen een ondoordringbare verdedigingslinie. We beschermen uw organisatie en intellectuele eigendommen tegen bedreigingen van hackers, virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam.
  • Smart Workspace: de traditionele werkplek is een uitstervend fenomeen. We willen maatwerk, persoonlijke aanbevelingen à la Netflix en instellingen die direct goed staan. Plug and play. Wij zijn fan van de slimme werkplek, de Smart Workspace. Oaktree Group levert slimme werkplekken waarmee u véél toekomstgerichter, flexibeler en dus slimmer onderneemt!
  • Unified Communications: binnen veel productieomgevingen worden nog veel te veel apparaten gebruikt. Dat kan véél beter en efficiënter. Oaktree Group levert diverse op cloud gebaseerde telefonieoplossingen waarin vaste en mobiele telefonie geïntegreerd worden. Daarnaast kunnen we medewerkers voorzien van één device waarmee ze kunnen bellen, tickets scannen, meten, in geval van calamiteiten de exacte locatie van medewerkers en vrijwilligers kunnen traceren, et cetera.
  • Cloudoplossingen op maat: het gebruik van een eigen serverpark is een flinke kostenpost. Oaktree Group gelooft heilig in de cloud, want die heeft héél veel voordelen. Wij werken volgens een Hybrid Cloud-strategie: we combineren het beste van zowel private als publieke cloud. Investeren in een eigen serverpark is hierdoor niet nodig.
  • Eén aanspreekpunt: door de samenstelling van Oaktree Group kunnen we een totaalpakket aan ICT-gerelateerde oplossingen bieden, waarbij maatwerk onze grote kracht is. Wij leveren een rijk pakket aan blinkende ICT en hebben antwoord op bijna alle ICT-gerelateerde vraagstukken. Kortom: wij regelen het voor u!
  • Geen financiële verrassingen: wilt u niet meer investeren in kostbare hard- en software? Dat hoeft bij ons ook niet. Onze oplossingen zijn gebaseerd op het managed services-principe. Dat is als het ware een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.