Dit is de Oaktree Group

De Oaktree Group is een solide en ambitieuze organisatie met een passie voor ICT. Wij leveren op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen. Precies op maat gemaakt voor uw organisatie, zodat u slimmer en efficiënter kunt presteren. Wij werken vooral voor middelgrote organisaties, maar we sluiten natuurlijk niemand uit. Zo flexibel zijn we ook wel weer.

 

Flexibiliteit is onze middle name. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal kan communiceren en (net)werken. Zorgen dat de mensen binnen uw onderneming op ieder moment toegang hebben tot de data en applicaties die zij nodig hebben. Ongeacht de locatie waar ze op dat moment zijn en de tijd die de klok aangeeft.

Managed services

Onze diensten zijn veelal gebaseerd op managed services. De grootste voordelen daarvan voor u als klant van de Oaktree Group: geen investeringen, geen onaangename financiële verrassingen, de zekerheid van perfecte, 24/7 service en de garantie van hard- en software die altijd up-to-date en uitmuntend beveiligd is. En als uw organisatie daar behoefte aan heeft, fungeren wij zelfs als ICT-manager en leveren we consultancy. U vraagt, wij draaien. En we denken mee, zelfs als u het niet vraagt.

U kunt onze managed services het beste zien als een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt de Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft. Laat ons al uw ICT-zaken maar beheren en regelen. Dan kunt u zich richten op de zaken waar u in uitblinkt. Dat onderneemt een stuk prettiger.

Laat ons uw informatietechnologie verzorgen

Door onze ervaring en kennis is de Oaktree Group in veruit de meeste gevallen in staat om de ICT-behoeften binnen uw organisatie te signaleren. Wij pakken graag de rol van uw trusted advisor om zo uw informatietechnologie integraal te verzorgen en stroomlijnen. Voor ieder ICT-vraagstuk hebben wij gegarandeerd een passende oplosing.

Onze familieleden

De Oaktree Group-familie bestaat uit twee gezinsleden: Apply en Sencit (Apeldoorn en Zaandam):

Sencit Apeldoorn

Prins Willem Alexanderlaan 398B
7311 SZ Apeldoorn
 
Bank: NL93 RABO 0154 5961 08
KVK: 30 24 26 79
BTW: NL 8196 10 483 B01

Apply

Atoomweg 270
3542 AB Utrecht
 
Bank: NL82 INGB 0674 7512 05
KVK: 30 12 10 99
BTW: NL 8141 76 781 B01

Sencit Zaandam

Ronde Tocht 1
1507 CC Zaandam
 
Bank: NL93 RABO 0154 5961 08
KVK: 30 24 26 79
BTW: NL 8196 10 483 B01

De Oaktree Groep is altijd online, als de meest fanatieke WhatsApp-gebruiker. We verbinden, maar zijn ook verbonden en zijn voortdurend in ontwikkeling. Hier vindt u de laatste wapenfeiten die we graag met u delen.

Naar Actueel

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Daarvan zijn we heilig overtuigd. En omdat we de meeste waarde zien in langetermijnoplossingen, zoeken we de samenwerking met anderen nadrukkelijk op.

Naar Partners

In Nederland – en zeker in onze branche – beschouwen we goede connectiviteit en dito IT-faciliteiten haast als een primaire levensbehoefte. Van een afstand beschouwd is dat natuurlijk niet terecht.

Naar MVO

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.