Networking en Connectivity

(Cloud)connectiviteit heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Het altijd voor handen hebben van goede connectiviteit is essentieel geworden voor een goede bedrijfsvoering, waarbij snelheid en beschikbaarheid zijn van groot belang. Denk hierbij aan een snelle en betrouwbare internetverbinding en de cloudconnectiviteit naar uw datacenter.

Ook de communicatie onder alledaagse objecten neemt tegenwoordig steeds meer toe. Zo ontstaat het ‘Internet of Things’ het geheel aan apparaten die via dataverbindingen met andere apparaten of systemen in contact staan en hierdoor gegevens uitwisselen. Dat groeit ongelofelijk snel en vraagt een andere invulling dan een reguliere internetverbinding. Het belang van een perfecte connectivity-oplossing is groter dan ooit en zal in de toekomst zelfs nóg groter worden. Daarvoor kunt u terecht bij Oaktree Group.

De belofte van onze cloudconnectiviteit

De internetoplossingen van Oaktree Group bieden razendsnelle, betrouwbare en veilige verbindingen voor zakelijke gebruikers, waardoor de cloudconnectiviteit altijd perfect geregeld is. Dan praten we over internetverbindingen met alle denkbare dragers, volledige bedrijfsnetwerken, dark fiber, mobiele radio- en straalverbindingen en tijdelijke of permanente LAN-, WAN- of dataverbindingen. Al onze verbindingen zijn gecertificeerd en beveiligd en worden ieder moment van de dag nauwlettend gemonitord, zodat de connectivity-oplossing altijd naar behoren werkt.

Profiteer van allerlei voordelen

Met onze hulp bent u verzekerd van razendsnel internet. Een betrouwbaar netwerk, een uitmuntende uptime, altijd toegankelijke poorten en de zekerheid dat uw connectivity-oplossing gemonitord wordt. We groeien met uw bedrijf mee, waarborgen de continuïteit en zorgen ervoor dat onze Managed Services flexibel uit te breiden zijn. Zo weet u dat de cloudconnectiviteit binnen uw onderneming altijd uitstekend geregeld is.

Download informatiesheet Networking & Connectivity

Kies voor connectivity-oplossing van dé expert

Zo ziet u, als u ervoor wilt zorgen dat de cloudconnectiviteit altijd optimaal is geregeld, schakelt u onze hulp in. Wilt u uw ICT uitbesteden aan dé specialist, zodat u weet dat alles naar behoren functioneert en dat u met een gerust hart door kunt blijven werken? Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een digitale transformatiestrategie? Of wenst u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te e-mailen naar info@oaktreegroup.nl.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.