Networking & Connectivity

Alledaagse objecten gebruiken internet steeds vaker om verbinding te maken met de cloud. Zo ontstaat het Internet of Things. Dat groeit ongelofelijk snel. Het belang van een perfecte connectivity is groter dan ooit en zal in de toekomst zelfs nóg groter worden.

Onze belofte

De internetoplossingen van de Oaktree Group bieden razendsnelle, betrouwbare en veilige verbindingen voor zakelijke gebruikers. Dan praten we over internetverbindingen over alle denkbare dragers, volledige bedrijfsnetwerken, dark fiber, mobiele radio- en straalverbindingen en tijdelijke of permanente LAN-, WAN- of dataverbindingen. Al onze verbindingen zijn gecertificeerd en beveiligd en worden ieder moment van de dag nauwlettend gemonitord.

Uw winst

Met de Oaktree Group bent u verzekerd van razendsnel internet. Een betrouwbaar netwerk, een uitmuntende uptime, altijd toegankelijke poorten en de zekerheid dat uw connectivity gemonitord wordt. De Oaktree Group groeit met uw bedrijf mee, waarborgt de continuïteit en onze services zijn flexibel uit te breiden.

Download informatiesheet Networking & Connectivity