Security

Onze securityoplossingen komen zeer van pas in iedere organisatie. We slaan tegenwoordig namelijk steeds meer belangrijke informatie en vertrouwelijke gegevens digitaal op. Tegelijkertijd zijn er meer dreigingen dan ooit. DDoS-aanvallen die op de loer liggen, hackers die uw netwerk willen platleggen, afzenders van phishingmails die u belangrijke details willen ontfutselen: het internet kan een gevaarlijke plek zijn. Schakel daarom de hulp in van Oaktree Group.

De belofte van onze securityoplossingen

De maatregelen om cybercriminaliteit tegen te gaan, worden steeds slimmer. Helaas geldt dat ook voor de listen van cybercriminelen. Het voortdurend updaten van kennis en technieken is essentieel. Dat maakt het zo belangrijk dat u onze experts over uw ICT-netwerk laat waken met uitstekende securityoplossingen. Wij verzorgen alle beveiligingsmaatregelen om al uw informatie veilig te stellen en houden, zodat uw gegevens te allen tijde beschikbaar zijn én exclusief, integer en uiterst veilig verwerkt worden. Als cyberveiligheidexpert bieden verschillende security-oplossingen aan, waaronder:

  • Anti-virus
  • 2FA
  • Firewalls
  • DD-wasstraat

Download informatiesheet Security

Vertrouw uw online veiligheid aan ons toe

Als u kiest voor de securityoplossingen van Oaktree Group, dan is er voor cybercriminelen bij u niets te halen. Onze specialisten zorgen voor een betrouwbare, snelle en veilige infrastructuur voor diverse branches, zoals ICT-oplossingen voor de logistiek. Vertrouw uw online veiligheid maar aan ons toe. Dan kunt u zich concentreren op zaken die minstens zo leuk zijn. Wenst u meer informatie over onze oplossingen, zoals een goedwerkend antivirus voor bedrijven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door te e-mailen naar info@oaktreegroup.nl.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.