Zakelijke dienstverlening en Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen waarmee je met de zaak vooruitloopt

ICT-oplossingen in de Zakelijke dienstverlening

Het is geen toeval dat veel organisaties uit de zakelijke dienstverlening vertrouwen op onze ICT-oplossingen, want betrouwbaarheid is een groot goed, zeker binnen de dienstverlenende sector. Het unieke van Oaktree Group is dat onze groep is opgebouwd uit een aantal dochterondernemingen met ieder een eigen specialisatie. ICT, spraak- en dataoplossingen, vaste en mobiele telefonie: we hebben het allemaal in onze portefeuille en van al deze disciplines weten we het fijne. Daardoor kunnen we altijd snel perfecte ICT-oplossingen uit eigen voorraad leveren voor de zakelijke dienstverlening.

ICT-oplossingen van een expert die veel ervaring heeft met de zakelijke dienstverlening

Oaktree Group heeft veel klanten die actief zijn in de zakelijke dienstverlening die gebruikmaken van onze ICT-oplossingen. We hebben diepgaande kennis van de branche en alle relevante externe factoren. Bovendien zorgen we ervoor dat onze expertise, net als de oplossingen die we inzetten, altijd up-to-date is. Bij Oaktree Group is uw volledige ICT in veilige handen. We leggen u in onze gratis whitepaper precies uit waarom!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van oplossingen die illustreren wat wij voor de zakelijke dienstverlening kunnen betekenen met onze ICT-oplossingen. We hebben er overigens nog véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper of neem contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT

Besteedt u uw ICT uit aan Oaktree Group, dan komen hiermee tal van voordelen binnen handbereik. Zoals:

  • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%. Zo is uw bedrijf altijd in bedrijf!
  • Uitmuntende securityoplossingen: online bedreigingen worden steeds groter. Maar onze securitytoepassingen vormen tezamen een ondoordringbare verdedigingslinie. We beschermen uw organisatie en intellectuele eigendommen tegen bedreigingen van hackers, virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam.
  • Smart Workspace: de traditionele werkplek is een uitstervend fenomeen. We willen maatwerk, persoonlijke aanbevelingen à la Netflix en instellingen die direct goed staan. Plug and play. Wij zijn fan van de slimme werkplek, de Smart Workspace. Oaktree Group levert slimme werkplekken waarmee u véél toekomstgerichter, flexibeler en dus slimmer onderneemt!
  • Unified Communications: binnen veel productieomgevingen worden nog veel te veel apparaten gebruikt. Dat kan véél beter en efficiënter. Oaktree Group levert diverse op cloud gebaseerde telefonieoplossingen waarin vaste en mobiele telefonie geïntegreerd worden. Daarnaast kunnen we medewerkers voorzien van één device waarmee ze kunnen bellen, scannen, de voorraad kunnen beheren, in geval van calamiteiten de exacte locatie van medewerkers kunnen traceren, et cetera.
  • Cloudoplossingen op maat: het gebruik van een eigen serverpark is een flinke kostenpost. Oaktree Group gelooft heilig in de cloud, want die heeft héél veel voordelen. Wij werken volgens een Hybrid Cloud-strategie: we combineren het beste van zowel private als publieke cloud. Investeren in een eigen serverpark is hierdoor niet nodig.
  • Eén aanspreekpunt: door de samenstelling van Oaktree Group kunnen we een totaalpakket aan ICT-gerelateerde oplossingen bieden, waarbij maatwerk onze grote kracht is. Wij leveren een rijk pakket aan blinkende ICT en hebben antwoord op bijna alle ICT-gerelateerde vraagstukken. Kortom: wij regelen het voor u!
  • Geen financiële verrassingen: wilt u niet meer investeren in kostbare hard- en software? Dat hoeft bij ons ook niet. Onze oplossingen zijn gebaseerd op het managed services-principe. Dat is als het ware een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.