Zakelijke dienstverlening en de Oaktree Group:
slimme ICT-oplossingen waarmee je met de zaak vooruitloopt

ICT-oplossingen in de Zakelijke dienstverlening

Betrouwbaarheid is een groot goed, zeker binnen de dienstverlenende sector. Het is dan ook geen toeval dat veel organisaties uit deze branche vertrouwen op onze oplossingen. Het unieke van de Oaktree Group is dat onze groep is opgebouwd uit een aantal dochterondernemingen met ieder een eigen specialisatie. ICT, spraak- en dataoplossingen, vaste en mobiele telefonie: we hebben het allemaal in onze portefeuille en van al deze disciplines weten we het fijne. Daardoor kunnen we altijd en snel een perfecte oplossing uit eigen voorraad leveren.

De Oaktree Group heeft veel klanten die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. We hebben diepgaande kennis van de branche en alle relevante externe factoren. En we zorgen dat onze expertise, net als de oplossingen die we inzetten, altijd up-to-date is. Bij de Oaktree Group is uw volledige ICT in veilige handen. We leggen u in onze gratis whitepaper precies uit waarom!

Download onze whitepaper

Meer weten over wat wij doen om uw organisatie te helpen aan een slimme en toekomstvaste ICT-infrastructuur? Download hier onze gratis whitepaper met ICT-oplossingen voor in de Zakelijke dienstverlening!

Download whitepaper Zakelijke dienstverlening

 • Ontvang de whitepaper Zakelijke dienstverlening

  Vul hieronder uw gegevens in. U ontvangt onze whitepaper Zakelijke dienstverlening direct in uw mailbox (let op uw spamfolder).

 • Met de aanvraag van deze whitepaper gaat u akkoord met ons Privacybeleid.

Besteedt u uw ICT uit aan de Oaktree Group, dan komen hiermee tal van voordelen binnen handbereik. Zoals:

 • Wij leveren en installeren een pakket dat een optimale werking van LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Downtime is een absolute no-go. Daarom bieden wij een ongeëvenaarde uptime van wel 99,999%. Zo is uw bedrijf altijd in bedrijf!
 • Uitmuntende security: online bedreigingen worden steeds groter. Maar onze securitytoepassingen vormen tezamen een ondoordringbare verdedigingslinie. We beschermen uw organisatie en intellectuele eigendommen tegen bedreigingen van hackers, virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam.
 • Smart Workspace: de traditionele werkplek is een uitstervend fenomeen. We willen maatwerk, persoonlijke aanbevelingen à la Netflix en instellingen die direct goed staan. Plug and play. Wij zijn fan van de slimme werkplek, de Smart Workspace. De Oaktree Group levert slimme werkplekken waarmee u véél toekomstgerichter, flexibeler en dus slimmer onderneemt!
 • Unified Communications: binnen veel productieomgevingen worden nog veel te veel apparaten gebruikt. Dat kan véél beter en efficiënter. De Oaktree Group levert diverse op cloud gebaseerde telefonieoplossingen waarin vaste en mobiele telefonie geïntegreerd worden. Daarnaast kunnen we medewerkers voorzien van één device waarmee ze kunnen bellen, scannen, de voorraad kunnen beheren, in geval van calamiteiten de exacte locatie van medewerkers kunnen traceren, et cetera
 • Cloudoplossingen op maat: het gebruik van een eigen serverpark is een flinke kostenpost. De Oaktree Group geloof heilig in de cloud, want die heeft héél veel voordelen. Wij werken volgens een Hybrid Cloud-strategie: we combineren het beste van zowel private als publieke cloud. Investeren in een eigen serverpark is hierdoor niet nodig.
 • Eén aanspreekpunt: door de samenstelling van de Oaktree Group kunnen we een totaalpakket aan ICT-gerelateerde oplossingen bieden, waarbij maatwerk onze grote kracht is. Wij leveren een rijk pakket aan blinkende ICT en hebben antwoord op bijna alle ICT-gerelateerde vraagstukken. Kortom: wij regelen het voor u!
 • Geen financiële verrassingen: wilt u niet meer investeren in kostbare hard- en software? Dat hoeft bij ons ook niet. Onze oplossingen zijn gebaseerd op het managed services-principe. Dat is als het ware een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt de Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van oplossingen die illustreren wat wij binnen deze branche kunnen betekenen met onze ICT-oplossingen en ons gedegen ICT-advies. We hebben er overigens nog véél meer. Bent u benieuwd naar het complete verhaal? U leest het in onze gratis whitepaper of neem contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

O.a. deze relaties waarderen onze passie voor ICT