Datacenter Solutions

Bent u op zoek naar uitstekende datacenteroplossingen? Wilt u gebruikmaken van een private en/of public cloud? Dan kiest u voor de kennis en expertise van Oaktree Group. Het datacenter is het kloppend hart van uw op de cloud-leunende organisatie. Een betrouwbaar, maximaal presterend datacenter is onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd is een datacenter een flinke kostenpost, vanwege de investering, het noodzakelijke onderhoud en het hoge energieverbruik. Vanuit Oaktree Group bieden we de passende oplossing voor uw organisatie. We maken gebruik van eigen datacenters die geografisch gescheiden zijn, ook wel private cloud genoemd, en waarvan we de inrichting kunnen laten aansluiten bij specifieke wensen vanuit een organisatie, indien gewenst zonder grote eenmalige investeringen maar in een Managed Services overeenkomst. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om een hybride cloud in te richten hierbij combineren we het beste van de private cloud en public cloud zoals Microsoft Azure.

De belofte van onze datacenteroplossingen

Tegenwoordig is het niet meer nodig om te beschikken over een eigen inpandig datacenter, zeker niet met de diverse datacenteroplossingen die wij aanbieden. Het is prima mogelijk om uw datacenter op een centrale locatie door ons te laten beheren, en via de cloud toegang te hebben tot al uw informatie. We helpen u met het inrichten van cloudplatformen, de cloudmigratie van on-premise omgevingen en het operationeel managen van de cloudomgeving.

Uw winst als u kiest voor onze services

Als u gebruik maakt van Oaktree cloud oplossingen huurt u als het ware een datacenter en rekent af op basis van werkelijk gebruik. U kiest hierbij voor een passend ICT-abonnement. Door gebruik te maken van onze cloudoplossingen, kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen voor uw voice- data en werkplek behoeften, zonder te hoeven investeren in eigen hard- en software. Wij leveren cloud- en datacenteroplossingen waarmee u écht in de wolken bent.

Download informatiesheet Datacenter Solutions

Ontdek al onze oplossingen

Met onze datacenteroplossingen zorgen wij ervoor dat alles volledig naar behoren werkt, waardoor u ongestoord verder kunt met uw werk. Vele organisaties zijn u al voorgegaan! Wenst u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Ons team vertelt u graag meer over onze datacenter solutions.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.