Datacenter Solutions

Het datacenter is het kloppend hart van uw op de cloud leunende organisatie. Een betrouwbaar, maximaal presterend datacenter is onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd is een datacenter een flinke kostenpost, vanwege de investering, het noodzakelijke onderhoud en het hoge energieverbruik.

Onze belofte

Tegenwoordig is het niet meer nodig om te beschikken over een inpandig datacenter. Het is prima mogelijk om uw datacenter op een centrale locatie door ons te laten beheren, en via de cloud toegang te hebben tot al uw informatie. De Oaktree Group helpt u met het inrichten van cloudplatformen, het migreren van on-premise omgevingen naar de cloud en het operationeel managen van de cloudomgeving.

Uw winst

U huurt als het ware een datacenter en rekent af op basis van werkelijk gebruik. Door gebruik te maken van onze cloudoplossingen, kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen voor uw voice- en databehoeften, zonder te hoeven investeren in eigen hardware en software. Wij leveren cloudoplossingen waarmee u écht in de wolken bent.

Download informatiesheet Datacenter Solutions