Datacenter Solutions

Bent u op zoek naar uitstekende datacenteroplossingen? Wilt u gebruikmaken van een private en/of public cloud? Dan kiest u voor de kennis en expertise van de Oaktree Group met vestigingen in Zaandam, Utrecht en Apeldoorn. Het datacenter is het kloppend hart van uw op de cloud-leunende organisatie. Een betrouwbaar, maximaal presterend datacenter is onmisbaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd is een datacenter een flinke kostenpost, vanwege de investering, het noodzakelijke onderhoud en het hoge energieverbruik. Vanuit de Oaktree Group bieden we de passende oplossing voor uw organisatie. We maken gebruik van eigen datacenters die geografisch gescheiden zijn en waarvan we de inrichting kunnen laten aansluiten bij specifieke wensen vanuit een organisatie, indien gewenst zonder grote eenmalige investeringen. Daarnaast bieden wij mogelijkheden om een hybride omgeving op te tuigen tussen een private en public cloud, zoals Azure.

De belofte van onze datacenteroplossingen

Tegenwoordig is het niet meer nodig om te beschikken over een inpandig datacenter, zeker niet met de diverse datacenteroplossingen die wij aanbieden. Het is prima mogelijk om uw datacenter op een centrale locatie door ons te laten beheren, en via de cloud toegang te hebben tot al uw informatie. We helpen u met het inrichten van cloudplatformen, de cloudmigratie van on-premise omgevingen en het operationeel managen van de cloudomgeving.

Uw winst als u kiest voor onze services

U huurt als het ware een datacenter en rekent af op basis van werkelijk gebruik. U kiest eigenlijk voor een ICT-abonnement. Door gebruik te maken van onze cloudoplossingen, kunt u snel vernieuwen en nieuwe technologie toepassen voor uw voice- en databehoeften, zonder te hoeven investeren in eigen hard- en software. Wij leveren cloud- en datacenteroplossingen waarmee u écht in de wolken bent.

Download informatiesheet Datacenter Solutions

Ontdek al onze oplossingen

Met onze datacenteroplossingen zorgt u ervoor dat alles volledig naar behoren werkt, waardoor u ongestuurd verder kunt met uw werk. Vele bedrijven zijn u al voorgegaan! Wenst u meer informatie over onze oplossingen? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Ons team vertelt u graag meer over onze datacenter solutions.