!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Internet of Things & Application Development

Slimme IoT-oplossingen

De slimme IoT-oplossingen (Internet of Things) van Oaktree Group zijn tegenwoordig onmisbaar voor vele bedrijven. Op dit moment zijn namelijk miljarden apparaten over de hele wereld met elkaar in verbinding. Machines, sensoren, lampen, thermostaten, meetinstrumenten, medische devices en nog véél meer. Gezamenlijk vormen ze het Internet of Things, vaak afgekort tot IoT. Het IoT is al groot en wordt de komende jaren nog véél groter.

Onze belofte

Oaktree Group is de aangewezen partij die zorgt dat u haast onbeperkt de vruchten kunt plukken van al het moois dat onze slimme IoT-oplossingen te bieden hebben. We verzorgen bijvoorbeeld IoT-sensoring. We leveren en installeren sensoren waarmee u enorme hoeveelheden nuttige bedrijfsdata kunt verzamelen. Luchtvochtigheid, temperatuur, CO2-gehalte, de status van devices, de conditie van duurzame productiemiddelen, de personele bezetting, de locatie van medische hulpmiddelen, enzovoorts. We leveren ook de tools om al die data te kunnen verwerken tot uiterst gedetailleerde managementinformatie. De backbone van onze slimme IoT-oplossingen is een uitmuntende connectiviteit. Wij bieden een infrastructuur die een optimale (samen)werking van (en tussen) LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Wij garanderen een uptime van wel 99,999%. Dat is ongeëvenaard.

Uw winst met slimme IoT-oplossingen

Wij leveren de slimme IoT-oplossingen en bouwen het fundament door middel van onder meer IoT-sensoring, zodat u volop aan de slag kunt met het IoT en dus efficiënter gaat ondernemen. Het IoT heeft een enorme potentie en maakt voor uw organisatie een wereld van verschil. Wij helpen u daar perfect bij met IoT-sensoring.

Download informatiesheet Internet of Things


Application Development

Application Development gaat om het ondersteunen van bedrijfsprocessen en het onderling integreren van applicaties. Bijvoorbeeld Unified Communications gekoppeld aan een ERP-pakket: een klant belt en het dossier popt up. Wij ontwikkelen de lijm tussen de applicaties, zodat die perfect samenwerken.

Onze belofte

Onze specialisten regelen dat applicaties optimaal met elkaar samenwerken. Door onze kennis op het gebied van het automatiseren van klantprocessen en workflows binnen organisaties, ontwikkelen en beheren wij voor een vast bedrag per maand applicaties voor u, in de vorm van een soort ICT-abonnement. De mogelijkheden van onze slimme IoT-oplossingen zijn haast eindeloos.

Uw winst

We leveren maatwerk: onze applicaties – en de wijze waarop we die inzetten – bevatten alle functionaliteiten die binnen uw organisatie nodig zijn. De applicaties die wij voor u bouwen, passen perfect binnen de identiteit die uw organisatie uitstraalt. Zo zijn bijvoorbeeld huisstijlelementen naadloos in te passen. Met Application Development van Oaktree Group onderneemt u nóg efficiënter!

Download informatiesheet Application Development

Schakel de hulp in van onze specialisten

Kortom, voor uitstekende en slimme IoT-oplossingen en applicatie development schakelt u de hulp in van onze specialisten. Wilt u gebruik maken van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Wij zijn u graag van dienst met IoT-sensoring en onze andere werkzaamheden op het gebied van cloudconnectiviteit!

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.