Internet of Things & Application Development

Internet of Things (IoT)

Op dit moment zijn vele miljarden apparaten over de hele wereld met elkaar in verbinding. Machines, sensoren, lampen, thermostaten, meetinstrumenten, medische devices en nog véél meer. Gezamenlijk vormen ze het Internet of Things, vaak afgekort tot IoT. Het IoT is al groot en wordt de komende jaren nog véél groter.

Onze belofte

De Oaktree Group is de aangewezen partij die zorgt dat u haast onbeperkt de vruchten kunt plukken van al het moois dat het IoT te bieden heeft. We leveren en installeren bijvoorbeeld sensoren waarmee u enorme hoeveelheden nuttige bedrijfsdata kunt verzamelen. Luchtvochtigheid, temperatuur, CO2-gehalte, de status van devices, de conditie van duurzame productiemiddelen, de personele bezetting, de locatie van medische hulpmiddelen, enzovoorts. En we leveren ook de tools om al die data te kunnen verwerken tot uiterst gedetailleerde managementinformatie.
De backbone van het IoT is een uitmuntende connectiviteit. Wij bieden een infrastructuur die een optimale (samen)werking van (en tussen) LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Wij garanderen een uptime van wel 99,999%. Dat is ongeëvenaard.

Uw winst

De Oaktree Group levert de IoT-tools en bouwt het fundament, zodat u volop aan de slag kunt met het IoT en dus slimmer en efficiënter kunt gaan ondernemen. Het IoT heeft een enorme potentie en kan voor uw organisatie een wereld van verschil maken. De Oaktree Group kan u daarbij perfect helpen.

Download informatiesheet Internet of Things


Application Development

Application Development gaat om het ondersteunen van bedrijfsprocessen en het onderling integreren van applicaties. Bijvoorbeeld Unified Communications gekoppeld aan een ERP-pakket: een klant belt en het dossier popt up. De Oaktree Group ontwikkelt de lijm tussen de applicaties, zodat die perfect samenwerken.

Onze belofte

De Oaktree Group regelt dat applicaties optimaal met elkaar samenwerken. Door onze kennis op het gebied van het automatiseren van klantprocessen en workflows binnen organisaties, kunnen wij voor een vast bedrag per maand applicaties voor u ontwikkelen en beheren. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Uw winst

De Oaktree Group levert maatwerk: onze applicaties – en de wijze waarop we die inzetten – bevatten alle functionaliteiten die binnen uw organisatie nodig zijn. De applicaties die wij voor u bouwen, passen perfect binnen de identiteit die uw organisatie uitstraalt. Zo zijn bijvoorbeeld huisstijlelementen naadloos in te passen. Met Application Development van de Oaktree Group onderneemt u nóg efficiënter!

Download informatiesheet Application Development