Internet of Things & Application Development

IoT-oplossingen

De IoT-oplossingen (Internet of Things) van de Oaktree Group – met vestigingen in Utrecht, Apeldoorn en Zaandam – zijn tegenwoordig onmisbaar voor vele bedrijven. Op dit moment zijn namelijk miljarden apparaten over de hele wereld met elkaar in verbinding. Machines, sensoren, lampen, thermostaten, meetinstrumenten, medische devices en nog véél meer. Gezamenlijk vormen ze het Internet of Things, vaak afgekort tot IoT. Het IoT is al groot en wordt de komende jaren nog véél groter.

Onze belofte

De Oaktree Group is de aangewezen partij die zorgt dat u haast onbeperkt de vruchten kunt plukken van al het moois dat onze IoT-oplossingen te bieden hebben. We leveren en installeren bijvoorbeeld sensoren waarmee u enorme hoeveelheden nuttige bedrijfsdata kunt verzamelen. Luchtvochtigheid, temperatuur, CO2-gehalte, de status van devices, de conditie van duurzame productiemiddelen, de personele bezetting, de locatie van medische hulpmiddelen, enzovoorts. We leveren ook de tools om al die data te kunnen verwerken tot uiterst gedetailleerde managementinformatie. De backbone van onze IoT-oplossingen is een uitmuntende connectiviteit. Wij bieden een infrastructuur die een optimale (samen)werking van (en tussen) LAN, WAN, wifi, 5G en Internet of Things garandeert. Wij garanderen een uptime van wel 99,999%. Dat is ongeëvenaard.

Uw winst met slimme IoT-oplossingen

Wij leveren de IoT-oplossingen en bouwen het fundament, zodat u volop aan de slag kunt met het IoT en dus slimmer en efficiënter gaat ondernemen. Het IoT heeft een enorme potentie en maakt voor uw organisatie een wereld van verschil. Wij helpen u daar perfect bij.

Download informatiesheet Internet of Things


Application Development

Application Development gaat om het ondersteunen van bedrijfsprocessen en het onderling integreren van applicaties. Bijvoorbeeld Unified Communications gekoppeld aan een ERP-pakket: een klant belt en het dossier popt up. Wij ontwikkelen de lijm tussen de applicaties, zodat die perfect samenwerken.

Onze belofte

Onze specialisten regelen dat applicaties optimaal met elkaar samenwerken. Door onze kennis op het gebied van het automatiseren van klantprocessen en workflows binnen organisaties, ontwikkelen en beheren wij voor een vast bedrag per maand applicaties voor u, een soort ICT-abonnement. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Uw winst

We leveren maatwerk: onze applicaties – en de wijze waarop we die inzetten – bevatten alle functionaliteiten die binnen uw organisatie nodig zijn. De applicaties die wij voor u bouwen, passen perfect binnen de identiteit die uw organisatie uitstraalt. Zo zijn bijvoorbeeld huisstijlelementen naadloos in te passen. Met Application Development van ons bedrijf onderneemt u nóg efficiënter!

Download informatiesheet Application Development


Schakel de hulp in van onze specialisten

Kortom, voor uitstekende IoT-oplossingen schakelt u de hulp in van onze specialisten. Wilt u gebruik maken van onze oplossingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl. Wij zijn u graag van dienst!