Unified Communications

Unified Communications van de Oaktree Group biedt u de mogelijkheden die u zoekt. Hiermee communiceert u slimmer, efficiënter en bovendien locatie-onafhankelijk. Om uw organisatie beter bereikbaar, flexibeler en efficiënter te maken, is het namelijk van belang dat uw communicatie zo min mogelijk gehinderd wordt door tijd, plaats en type device.

Unified Communications zorgt voor een hoge performance

Bellen, een videoconference organiseren, e-mailen, het online uitwisselen van data, in één oogopslag de beschikbaarheid van uw collega’s en samenwerkingspartners zien. Unified Communications van de Oaktree Group maakt al deze zaken mogelijk, op elk moment en met het device van uw keuze.

Eén oplossing

Met Unified Communications bundelen wij voor u alle vaste- en mobiele communicatiemiddelen in één slimme oplossing. Gebruikersvriendelijk en toekomstgericht. Met Unified Communications doet u méér in minder tijd.

Ontdek de mogelijkheden van onze oplossingen

Wij helpen u graag om de communicatie binnen uw bedrijf op de juiste manier te regelen en optimaal te houden. Zo helpen we u bij de Azure migratie of zorgen we ervoor dat u kunt bellen via Microsoft Teams. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

Download informatiesheet Unified Communicatons