Unified Communications

Unified Communications van Oaktree Group biedt u de communicatiemogelijkheden die u zoekt. Hiermee communiceert u slimmer, efficiënter en bovendien locatie-onafhankelijk. Om uw organisatie beter bereikbaar, flexibeler en efficiënter te maken, is het namelijk van belang dat uw communicatie zo min mogelijk gehinderd wordt door de tijd, de plaats en het type device.

Unified Communications zorgt voor een hoge performance

Cloud telefonie, een videoconference organiseren, e-mailen, het online uitwisselen van data, in één oogopslag de beschikbaarheid van uw collega’s en samenwerkingspartners zien. Unified Communications van Oaktree Group maakt al deze zaken mogelijk, op elk moment en met het device van uw keuze.

Eén oplossing

Met Unified Communications bundelen wij voor u alle vaste- en mobiele communicatiemiddelen in één slimme oplossing. Gebruikersvriendelijk en toekomstgericht. Met Unified Communications doet u méér in minder tijd.

Download informatiesheet Unified Communicatons

Ontdek de mogelijkheden van onze oplossingen

Wij helpen u graag om de communicatie binnen uw organisatie op de juiste manier te regelen en optimaal te houden. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u kunt bellen via Microsoft Teams en hebben we nog vele andere oplossingen om de communicatie van uw organisatie te optimaliseren. Wilt u meer weten over Unified Communications of heeft u interesse in ICT- of IT-consultancy? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 88 7 999 888 of door een e-mail te sturen naar info@oaktreegroup.nl.

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.