Oaktree Group neemt Apply uit Utrecht over

Zaandam/Utrecht, 15 juni 2018 – Oaktree Group, eigenaar van een complementaire groep bedrijven die Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen leveren als Managed Services, heeft Apply uit Utrecht overgenomen.

Het is de tweede overname van de Oaktree Group in korte tijd. Eerder deze maand maakte het bedrijf de overname van ProDyne Telecom en ICT uit Den Bosch bekend. Naast Apply en recentelijk ProDyne zijn ook de bedrijven Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX en WireItUp onderdeel van de Oaktree Group.

Apply is opgericht in 1994 en heeft ruime ervaring op het gebied van ICT oplossingen. Ze is gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van complexe, geïntegreerde communicatie- en data netwerken. Met Apply als partner heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt voor ál uw communicatiezaken. Met 23 medewerkers en een omzet van circa 4 miljoen euro heeft Apply zich een stevige positie verworven binnen de ICT branche.

Emile Jongerius, oprichter van Apply, blijft betrokken bij de onderneming. Over de overname zegt Emile: “Deze stap past precies in mijn visie om bestaande en nieuwe klanten van Apply meer toegevoegde waarde te kunnen bieden met een grotere diversiteit aan ICT-diensten, uiteraard met één aanspreekpunt. Door toetreding binnen de Oaktree Group is dit nu versneld mogelijk geworden.”

Roland van der Hoek, Oaktree Group: “Wij zijn verheugd dat we een gerenommeerde naam als Apply aan de Oaktree Group kunnen toevoegen. Onze ambities om verder te groeien, om zo klanten totaal te kunnen blijven ontzorgen op het gebied van Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen zijn groot. Dit zal niet onze laatste overname zijn, we zullen binnen drie tot vijf jaar groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 30 miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.”

Over de Oaktree Group:
De Oaktree Group bestaat uit een groep complementaire ICT-bedrijven en levert vanuit eigen datacenters en infrastructuur Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen voor de zakelijke markt, veelal gebaseerd op Managed Services. De Oaktree Group helpt organisaties met een digitale transformatie en het optimaliseren van de collaboration. Totale ontzorging, zonder eenmalige investeringen met alleen een vast maandbedrag is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.