De Oaktree Group en MVO

In Nederland – en zeker in onze branche – beschouwen we goede connectiviteit en dito IT-faciliteiten haast als een primaire levensbehoefte. Van een afstand beschouwd is dat natuurlijk niet terecht. Het is de werkelijkheid dat er over de hele wereld kwetsbare mensen zijn. Door ons als partner te verbinden aan het Rode Kruis en Stichting KidsRights, steunen we het fantastische werk van deze organisaties. En staan we op voor de mensen die onze hulp het hardst nodig hebben. Omdat we vinden dat dat onze maatschappelijke plicht is.

De Oaktree Group is nauw betrokken bij de volgende NGO’s:

Het Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Dichtbij, als je blaren loopt bij de Vierdaagse of als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd. Als je je huis uit moet door een gaslek of als je in glas bent gaan staan bij een festival. Maar ook ver weg.

Naar rodekruis.nl

 

Stichting KidsRights

Kinderen zijn changemakers.
KidsRights maakt kinderen sterk. Zij brengt kinderrechten wereldwijd onder de aandacht. De stichting onderneemt actie, doet onderzoek en zorgt dat kinderen worden gehoord. Samen brengen wij de wereld in beweging.

Naar kidsrights.org

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.