!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '181925660709807'); fbq('track', 'PageView'); (function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)}; h._hjSettings={hjid:2955594,hjsv:6}; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');

Oaktree Group nieuwe partner van PLTFRM

Kent u PLTFRM al? Denk er twee klinkers bij en u ziet wat het is: een platform. PLTFRM is een soort Marktplaats. Niet voor tweedehands spullen, maar voor eersteklas samenwerkingen tussen gelijkgestemde IT-dienstverleners en klanten.

PLTFRM gelooft dat succesvolle IT-diensten voor iedere organisatie bereikbaar moeten zijn. En ze zijn overtuigd van de toegevoegde waarde van managed services. Die opvattingen delen ze met ons. Helaas bewijst de praktijk dat de ICT zeker niet overal lekker loopt: organisaties lopen dikwijls aan tegen te hoge kosten, onvrede over de aanpak en tegenvallende resultaten. Zulke organisaties kennen de Oaktree Group blijkbaar nog niet.

PLTFRM helpt ons daar verandering in te brengen. Sinds kort zijn wij hun trotse partner. Dat betekent dat organisaties met een zoekvraag via hun marketplace bij de Oaktree Group uit kunnen komen. En daardoor kan de wereld zomaar een stukje mooier worden.

Meer lezen over PLTFRM? Klik of tik gerust op de onderstaande button.

 

Naar de website van PLTFRM
Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.