Oaktree Group wordt onderdeel van Yielder Group

Oaktree Group wordt, 30-1-2024, onderdeel van Yielder Group, dé managed solutions provider van zakelijk Nederland. Hiermee bundelen de beide dienstverleners de krachten en verstevigt Yielder Group haar geografische positie in Nederland.

De overname past geheel binnen de groeistrategie van Yielder Group. Het bedrijf is continu op zoek naar organisaties in binnen- en buitenland om de groep te versterken.

Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group is verheugd over de toegevoegde waarde van de nieuwste aanwinst voor de groep. “Oaktree is een solide en ambitieuze IT en Telecom dienstverlener in het midden van het land. Haar expertise op het gebied van ICT managed services en het brede netwerk binnen een diversiteit aan branches geeft ons de mogelijkheid om krachten en onze positie in Nederland verder te verstevigen.”

Volgens Roland van der Hoek, CEO van Oaktree Group, is de aansluiting bij Yielder een strategische zet die de kracht van Oaktree Group vergroot. “In een tijd, die zich kenmerkt door snelle technologische ontwikkelingen, moet je als organisatie blijven innoveren en de dienstverlening continue optimaliseren. De samenwerking met Yielder Group stelt Oaktree Group in staat om haar positie in de markt te versterken en haar relaties nog beter van dienst te zijn.”

Over Yielder Group
Yielder Group helpt organisaties om het potentieel van Telecom & IT optimaal te benutten in een snel evoluerend digitaal landschap. Met onze jarenlange ervaring en expertise, vertalen we complexe telecom- IT- vraagstukken naar eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen. Onze liefde voor technologie drijft ons om het portfolio voortdurend uit te breiden met hoogwaardige oplossingen op het gebied van Connectivity, Voice en Security.

Over Oaktree Group
Oaktree Group is een solide en ambitieuze organisatie met een passie voor ICT. Als managed service provider levert Oaktree op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen. Precies op maat gemaakt voor iedere organisatie, met als doel slimmer en efficiënter te presteren.

Voor meer informatie over dit persbericht of over Oaktree Group neem je contact op via 088-7999888 of info@oaktreegroup.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.