Onze managed services: één van de weinige zekerheden in het leven

Het leven is eindig, we moeten belasting betalen en bij de eerstvolgende Grand Prix staan er twee Mercedessen op de eerste startrij. Dat zijn drie zekerheden die we hebben in het leven. En veel meer zijn er ook niet. Nou vooruit, nog eentje: als u voor de Oaktree Group kiest, heeft u nooit onaangename verrassingen. En dat terwijl u van de nieuwste ICT gebruikmaakt. Een méér dan verstandige keuze, zeker in deze financieel onzekere tijden.

Eén van de speerpunten van de Oaktree Group is dat we volgens het Managed Services-principe werken. Dat houdt in dat u uw ICT uitbesteedt aan een expert die alle facetten van het vak tot in de puntjes beheerst. Wij zorgen dat de ICT altijd vlekkeloos en soepel blijft draaien. Daardoor kunt u zich helemaal richten op uw bedrijfsvoering.

Moderne, blinkende ICT

Onze Managed Services laten zich het beste vergelijken met het operational leasen van een auto. U hoeft niet te investeren in kostbare hard- en software, maar kunt toch onbeperkt gebruikmaken van moderne en blinkende ICT. Hardware, software, dataverkeer, cloudopslag, onderhoud en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarvoor betaalt u maandelijks een vast en scherp bedrag. Over afschrijvingen, onderhoud, security, back-ups, upgrades en updates hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Daar zorgen wij namelijk voor.

Bij de Oaktree Groep denken we graag in complete oplossingen, al verliezen we de details natuurlijk nooit uit het oog. En we denken vooral met u mee. Onze specialisten hebben aan een paar woorden genoeg om in te kunnen schatten waar u behoefte aan hebt, zonder dat daar ellenlange gesprekken over specificaties, merken, typenummers en softwareversies voor nodig zijn. Uw wens beantwoorden wij met een pakket dat past als een maatpak. En we zorgen dat het altijd als gegoten blijft zitten; hoe u en uw onderneming zich ook ontwikkelen. Laat ons uw ICT maar verzorgen, dan is het goed geregeld. En dat is een prettige zekerheid.

Wilt u meer lezen over onze Managed Services? Klik dan hier.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Stel een vraag aan de Oaktree Group

  • Vul onderstaande gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.